Login / Register
Σάββατο 27 Ιουλ 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
  • lilac style

Πες το και σε άλλους!

Εκτύπωση

Εικονικά Ταξίδια

( 4 Votes ) 

Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να δείξεις κάποιο μέρος του πλανήτη στους μαθητές σου; Ένα ιστορικό μνημείο; Δημοφιλή ήθη και έθιμα ή εθνικές γιορτές; Ίσως ακόμη να χρειάστηκε η μετάβαση σε μια άλλη εποχή ή και σε άλλον πλανήτη; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο!

Καθίστε αναπαυτικά στις θέσεις σας, δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για συναρπαστικά Εικονικά Ταξίδια με τους μαθητές σας.... όπου μπορεί να βάλει ο νους σας!

 Panoramas 

Ταξίδια σε όλον τον κόσμο, αξιοθέατα, μνημεία, φιέστες διεθνούς φήμης, θέα από διαφορετικά σημεία του κόσμου, ακόμη και... ταξίδια στο διάστημα! Στον συγκεκριμένο ιστότοπο θα βρεις πανοραμικές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείς να πλησιάσεις, να απομακρυνθείς, να κινηθείς δεξιά και αριστερά, προσφέροντας πραγματική αίσθηση στους μαθητές σου, σχετικά με την αληθινή τοποθεσία. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη που διαθέτεις... τόσο πιο αληθινό είναι το ταξίδι!  

Ταξιδεύοντας στον κόσμο

Arounder

Δημοφιλείς προορισμοί σε όλες τις ηπείρους. Δες αξιοθέατα στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία. Πέρα από τα βιβλία, πέρα από τις περιγραφές και τις εμπειρίες των άλλων... μπορείς κι εσύ να ανέβεις στον πύργο του Άιφελ, να κάνεις βαρκάδα στην Βενετία, να χορέψεις στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, να γευθείς τον Κινέζικο πολιτισμό και ότι άλλο έχεις ονειρευτεί! Μέχρι να διαλέξεις, πάμε μια βόλτα μέχρι την Ακρόπολη!          

Μουσείο Λούβρου

Και τώρα μια βόλτα σε μουσεία... Το γνωστό μουσείο του Λούβρου έχει ανοίξει τις πόρτες του και διαδικτυακά και μπορείς πλέον να δεις ορισμένα από τα αξιοθέατα... από τον καναπέ σου!

 

FullScreen360

Άλλη μια συλλογή με περιοχές από όλον τον κόσμο και κυρίως από την Αμερική. Γνωστά νησιά, υποβρύχιες βουτιές, surf στα κύματα! 

Κάτω από τη θάλασσα

A Virtual Journey into the Universe 

Αρκετά είδαμε όμως στον ... πλανήτη Γη! Αφού ταξιδέψαμε από άκρη σε άκρη, φύγαμε τώρα για το διάστημα...! Ή αλλιώς... στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα!

Ταξίδι στο Διάστημα

Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να λύσουμε τις ζώνες μας και να σταματήσουμε τα ταξίδια στον κόσμο... Όχι όχι! Μην ανησυχείς! Δε σταματάμε εδώ... Αντιθέτως... Τώρα το ταξίδι μας... έχει προορισμό τις θετικές επιστήμες! Πάμε μια βόλτα από το Ίδρυμα Ευγενίδου να δεις τι εννοώ...!

Ίδρυμα ΕυγενίδουΔιαδρομή 1 - Ύλη και Φως 

Διαδρομή 2 - Μικρός Επιστήμονας 

Διαδρομή 3 - Επικοινωνία 

Διαδρομή 4 - Τεχνολογία 

Φωτοχημεία

Θα ήταν κρίμα όμως, να μην κάνουμε και ένα ταξίδι στο... χρόνο! Δεινόσαυροι και αρχαίες πόλεις είναι μόνο λίγα από τα ταξίδια στην ιστορία! Γνώρισε τους δεινόσαυρους της προϊστορικής εποχής μέσα από τρισδιάστατες απεικονίσεις και επισκέψου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.  

 

Και για ακόμη πιο ζωντανές εμπειρίες, μη διστάσεις να πραγματοποιήσεις εκπαιδευτική επίσκεψη με την τάξη σου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Με μια βόλτα στην Αρχαία Μίλητο, σίγουρα θα πειστείς να επισκεφθείς και περισσότερες πόλεις!

Αρχαία Μίλητος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ανοικτά Μαθήματα

Ανοικτά Μαθήματα

Πάρε τον έλεγχο της Μάθησης σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

Stalona Le@rning

Περιοχή Συζητήσεων

Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας. . . μάθε πως να μαθαίνεις στο StalonaLe@rning

Robo Moodle

RoboMoodle

Ένα ταξίδι στον κόσμο των ρομπότ. . . Δοκίμασε κι εσύ το RoboMoodle