Καλώς ορίσατε στη μικρή αυτή γωνιά του ψηφιακού κόσμου μας!
Ονομάζομαι Βάσω Βούλγαρη και είμαι καθηγήτρια πληροφορικής στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου.
Τελείωσα το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των σπουδών μου έκανα την πρακτική μου άσκηση στο Leeds Metropolitan University σαν υπότροφος του ΙΚΥ με το πρόγραμμα ERASMUS. Το 1995 τελείωσα την Π.Α.Τ.Ε.Σ.- Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. Θεσσαλονίκης. Γνωρίζω άριστα την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα και καλά την Ιταλική.
Από τον Σεπτέμβριο του 1993 μέχρι σήμερα εργάζομαι στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχω εργασθεί και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο ΤΕΙ Λάρισας αρχικά σαν καθηγήτρια εφαρμογών, τόσο στο Γενικό Τμήμα όσο και στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Παράλληλα έχω απασχοληθεί και σε διάφορους άλλους άλλους φορείς, όπως :
α) Στο Στέκι Παιδιού Δήμου Βόλου του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου όπου δίδαξα Πληροφορική και Εισαγωγή στους Υπολογιστές,
β) σε διάφορα Κ.Σ.Ε. στο πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας σαν Επιμορφώτρια στα σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες,
γ) σε διάφορα Κ.Ε.Κ. σαν Επιμορφώτρια σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων,
δ) στο πρόγραμμα «ΗΡΩΝ» του ΥΠΕΠΘ ? ΓΓΕΕ ? ΙΔΕΚΕ ? ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ σαν Εκπαδεύτρια,
ε) Στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΒΟΛΟΥ και στο ΙΕΚ ΒΟΛΟΥ σαν ωρομίσθια καθηγήτρια πληροφορικής.
Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που με έχουν βοηθήσει στην πορεία μου σαν εκπαιδευτικό στο να αντιμετωπίζω τα καθημερινά προβλήματα της τάξης. Πιστεύω στην δια βίου μάθηση και στην συνεχή μας επιμόρφωση ιδίως πάνω σε εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα. Για πολλά χρόνια κάνω προγράμματα Αγωγής Υγείας, Αγωγής του Καταναλωτή και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο σχολείο με μαθητές (κατόπιν επιμόρφωσής μου πάνω στο αντικείμενο) με ποικίλη θεματολογία.
Παράλληλα έχω πιστοποιηθεί σαν Eπιμορφώτρια Eνηλίκων στο ΕΚΕΠΙΣ όπως επίσης και στο Σύστημα Γραφής - Ανάγνωσης Τυφλών Braille.
Επίσης υπήρξα υπεύθυνη και οργανώτρια ενός τριετούς προγράμματος ΣΩΚΡΑΤΗΣ/COMENIUS ? Ευρωπαϊκή Σχολική Σύμπραξη με θέμα την ασφάλεια στα Σχολικά Ιδρύματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εταίρους την Σουηδία και την Ισπανία.