Αριθμός Επισκεπτών

Η ώρα είναι...

Links


Δντης

Αγαπητά μου παιδιά,

Διανύσαμε εφέτος μια σχολική χρονιά γεμάτη μεταβολές, ανατροπές και προβλήματα που βίωσε και βιώνει όλη η κοινωνία, ως συνέπεια της «περίφημης οικονομικής κρίσης» που μαστίζει τη χώρα μας. Από την πρώτη στιγμή όμως οργανώσαμε τη σχολική μας ζωή και υψώσαμε ως ασπίδα απέναντι στα βέλη του άγχους και των προβλημάτων της καθημερινότητας, τα αισιόδοξα μηνύματά σας, που κυριάρχησαν στην πρωινή μας προσευχή. Τα περισσότερα ακούστηκαν από όλους τους μαθητές μας. Όλα καταγράφηκαν σε αυτό το μικρό λεύκωμα για να σας συντροφεύουν στη συνέχεια στο Λύκειο, στο Πανεπιστήμιο, στην υπόλοιπη ζωή σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι κυρίαρχοι της ζωής σας, είστε εσείς οι ίδιοι. Αξιοποιείστε τα χαρίσματά σας και κάνετε τον αγώνα σας με αξιοπρέπεια. Έχετε στο πλευρό σας τους Γονείς και τους Δασκάλους σας, που σας αγαπούν αληθινά και σας στηρίζουν. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Όλα κερδίζονται με αγώνα και ιδρώτα. Η κατάκτηση όμως των στόχων θα είναι και ο γλυκός καρπός των κόπων σας που θα γεύεστε. Αναζητήστε την ποιότητα, το καλύτερο, για κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της ζωής σας. Ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν μόνοι τους αν εσείς οι νέοι δεν απαιτήσετε με λόγια και με έργα να αλλάξει, για το κοινό καλό.

Σας εύχομαι ολόψυχα, ως λουλούδια της Άνοιξης, που κρύβουν δύναμη ζωής μέσα τους, να ανοίξετε τα πέταλά σας και να πατήσετε γερά στο στίβο της ζωής. Ο Θεός πάντα να σκεπάζει εσάς και τις οικογένειες σας.

Με αγάπη, ο Διευθυντής του σχολείου σας,

Αγγελόπουλος Νικόλαος

stk-fgr6 Copyright: Βάσω Βούλγαρη, καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ20-01 9ου Γυμνασίου Βόλου, Οκτώβρης 2012 stk-fgr6


Σύνδεση διαχειριστή       Εκτεταμένη διαχείριση