Αριθμός Επισκεπτών

Η ώρα είναι...

Links

Facebook :

Τι πληροφορίες λαμβάνουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε

Πληροφορίες που λαμβάνουμε για σας

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε για σας ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα:

Οι πληροφορίες σας

Οι πληροφορίες σας είναι τόσο τα στοιχεία με τα οποία γράφεστε στον ιστότοπο όσο και οι πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε.

 • Πληροφορίες εγγραφής:

  Όταν γράφεστε στο Facebook, πρέπει να δώσετε ορισμένες πληροφορίες, όπως είναι το όνομά σας, η διεύθυνση email, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως να μπορείτε να γραφτείτε δίνοντας άλλες πληροφορίες, όπως είναι ο αριθμός του κινητού σας.

 • Πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε:
  Επίσης, στις πληροφορίες σας περιλαμβάνονται όσες επιλέγετε να κοινοποιήσετε στο Facebook (π.χ. όταν δημοσιεύετε ενημέρωση κατάστασης, ανεβάζετε φωτογραφία ή σχολιάζετε ανακοίνωση φίλου).
  alt
  Επιπλέον, περιλαμβάνονται οι πληροφορίες που έχετε επιλέξει να κοινοποιείτε όταν επικοινωνείτε μαζί μας (π.χ. μέσω μιας διεύθυνσης email) ή όταν κάνετε μια ενέργεια (π.χ. όταν προσθέτετε κάποιον στους φίλους σας, δηλώνετε ότι σας αρέσει μια Σελίδα ή ένας ιστότοπος, προσθέτετε τοποθεσία σε μια ανακοίνωση, χρησιμοποιείτε τα εργαλεία εισαγωγής επαφών ή δηλώνετε ότι είστε σε σχέση).
Το όνομά σας, οι εικόνες προφίλ, οι φωτογραφίες εξωφύλλου, το φύλο, τα δίκτυα, το όνομα χρήστη και το αναγνωριστικό θεωρούνται πληροφορίες που έχετε επιλέξει να εμφανίζονται δημόσια.
Ο λόγος που ζητούμε την ημερομηνία γέννησης είναι για να σας δείχνουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις που είναι κατάλληλα για την ηλικία σας.
Πληροφορίες που κοινοποιούν για σας οι άλλοι
Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε για σας προέρχονται τόσο από τους φίλους σας όσο και από άλλους (π.χ. όταν ανεβάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, δημοσιεύουν φωτογραφία σας, σας προσθέτουν με ετικέτα σε φωτογραφία, ενημέρωση κατάστασης ή τοποθεσία, σας προσθέτουν σε ομάδα κτλ.)
Όταν οι άλλοι χρησιμοποιούν το Facebook, συχνά αποθηκεύουν και κοινοποιούν πληροφορίες που έχουν για εσάς και για άλλους χρήστες (π.χ. όταν ανεβάζουν και διαχειρίζονται τις προσκλήσεις και τις επαφές τους).
Άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε για σας
Λαμβάνουμε όμως κι άλλα είδη πληροφοριών σχετικά με εσάς:
 • Λαμβάνουμε δεδομένα σχετικά με σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Facebook: δηλαδή όταν κοιτάτε το Χρονολόγιο κάποιου, στέλνετε ή λαμβάνετε μήνυμα, αναζητάτε φίλο ή Σελίδα, πατάτε ή βλέπετε κάτι (ή αλληλεπιδράτε μαζί του με άλλον τρόπο), χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή του Facebook για κινητά ή κάνετε αγορές μέσω Facebook.
 • Όταν δημοσιεύετε στο Facebook φωτογραφίες, βίντεο ή αντίστοιχο περιεχόμενο, λαμβάνουμε περισσότερα σχετικά δεδομένα (ή μεταδεδομένα), όπως είναι π.χ. η ώρα, η ημερομηνία και το σημείο λήψης της φωτογραφίας ή του βίντεο.
 • Λαμβάνουμε δεδομένα από ή σχετικά με τον υπολογιστή, το κινητό ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να εγκαταστήσετε εφαρμογές Facebook ή για να συνδεθείτε στο Facebook, ακόμη και όταν συνδέονται πολλοί χρήστες από την ίδια συσκευή. Τέτοια δεδομένα είναι οι πληροφορίες για το δίκτυο και την επικοινωνία (π.χ. η διεύθυνση ΙΡ ή ο αριθμός κινητού τηλεφώνου), καθώς και διάφορες άλλες πληροφορίες (π.χ. ο πάροχος Διαδικτύου, το λειτουργικό σύστημα, η τοποθεσία, ο τύπος και τα αναγνωριστικά της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, καθώς και οι σελίδες που επισκέπτεστε). Για παράδειγμα, με βάση τη θέση σας στο σύστημα GPS ή άλλες πληροφορίες τοποθεσίας, σας ενημερώνουμε αν κάποιος από τους φίλους σας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Επίσης, μπορεί να ζητήσουμε πληροφορίες της συσκευής, προκειμένου να βελτιώσουμε τη λειτουργία των εφαρμογών στη συσκευή σας.
 • Λαμβάνουμε δεδομένα όποτε επισκέπτεστε είτε παιχνίδι, εφαρμογή ή ιστότοπο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Facebook είτε ιστότοπο με κάποια λειτουργία του Facebook (π.χ. με πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης). Άλλες φορές, λαμβάνουμε δεδομένα μέσω των cookie. Σε αυτά τα δεδομένα συμπεριλαμβάνονται η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψης στον ιστότοπο, η διαδικτυακή διεύθυνση (ή διεύθυνση URL), κάποιες τεχνικές πληροφορίες για τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, καθώς και το αναγνωριστικό σας (αν είστε συνδεδεμένος στο Facebook).
 • Κάποιες φορές, οι συνδεδεμένες εταιρείες μας, οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας, οι πελάτες μας και άλλοι μάς δίνουν διάφορα δεδομένα με βάση τα οποία εμφανίζονται οι διαφημίσεις, αναλύεται η διαδικτυακή δραστηριότητα και βελτιώνεται η χρήση του Facebook. Για παράδειγμα, ένας διαφημιστής μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για σας (π.χ. πώς ανταποκριθήκατε σε μια διαφήμιση στο Facebook ή σε άλλον ιστότοπο), προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και να βελτιώσουμε την ποιότητά τους.
Όπως περιγράφεται στην ενότητα "Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε", συνδυάζουμε δεδομένα από τις πληροφορίες που ήδη έχουμε για σας, τους φίλους σας και άλλους, ώστε να σας προσφέρουμε και να σας προτείνουμε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορεί να σας προτείνουμε φίλους, να επιλέξουμε ανακοινώσεις για τις Ενημερώσεις σας ή να προτείνουμε ετικέτες για τις φωτογραφίες σας. Μπορεί να συνδυάσουμε τον τόπο διαμονής σας με το GPS και με άλλες πληροφορίες τοποθεσίας που έχουμε για σας, προκειμένου να ενημερώσουμε, για παράδειγμα, εσάς και τους φίλους σας για άτομα ή εκδηλώσεις σε κοντινή απόσταση, ή για να σας κάνουμε προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επίσης, μπορεί να συνδυάσουμε δεδομένα σχετικά με εσάς για να σας δείχνουμε σχετικές διαφημίσεις ή άλλο περιεχόμενο που ίσως σας ενδιαφέρει.
Όταν μαθαίνουμε τη θέση σας στο σύστημα GPS, τη συνδυάζουμε με άλλες πληροφορίες τοποθεσίας που έχουμε για σας (π.χ. την πόλη στην οποία μένετε). Όμως, διατηρούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο όσο τις χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες (π.χ. κρατάμε τις πιο πρόσφατες συντεταγμένες GPS για να σας στέλνουμε σχετικές ειδοποιήσεις).
Πριν κοινοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα στους διαφημιστικούς συνεργάτες ή στους πελάτες μας, αφαιρούμε το όνομά σας και κάθε άλλο προσωπικό δεδομένο σας. Εναλλακτικά, συνδυάζουμε τα δεδομένα σας με τα δεδομένα άλλων ατόμων, ώστε να μην είναι πλέον αναγνωρίσιμα.

Δημόσιες πληροφορίες

Με τη φράση "δημόσιες πληροφορίες" (γνωστές και ως "πληροφορίες για όλους") εννοούμε τόσο τις πληροφορίες που επιλέγετε να εμφανίζονται δημόσια όσο και εκείνες που είναι πάντοτε δημόσια διαθέσιμες.
Πληροφορίες που επιλέγετε να εμφανίζονται δημόσια
Αν επιλέξετε να είναι δημόσιες αυτές οι πληροφορίες, τότε συμβαίνει το εξής: μπορεί να τις δει οποιοσδήποτε, ακόμη και άτομα εκτός Facebook.
alt
Αν επιλέξετε να είναι δημόσιες αυτές οι πληροφορίες, αυτό σημαίνει ότι:
 • Μπορούν να συσχετιστούν με εσάς (π.χ. όνομα, εικόνες προφίλ, φωτογραφίες εξωφύλλου, Χρονολόγιο, αναγνωριστικό, όνομα χρήστη κτλ.) ακόμη και εκτός Facebook.
 • Μπορούν να εμφανιστούν όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στο Facebook ή σε δημόσια μηχανή αναζήτησης.
 • Θα είναι προσβάσιμες στα ενσωματωμένα παιχνίδια του Facebook, στις εφαρμογές και στους ιστοτόπους που χρησιμοποιείτε εσείς και οι φίλοι σας. Τέλος,
 • θα είναι προσβάσιμες σε όποιον χρησιμοποιεί τα API μας (π.χ. το Graph API).
Κάποιες φορές δεν μπορείτε να επιλέξετε κοινό σε μια δημοσίευση (π.χ. όταν γράφετε στον τοίχο μιας Σελίδας ή σχολιάζετε ένα ειδησεογραφικό άρθρο που χρησιμοποιεί το πρόσθετο σχολίων). Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιες ανακοινώσεις είναι πάντοτε δημόσιες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι, αν δεν εμφανιστεί εικονίδιο κοινοποίησης, οι πληροφορίες διατίθενται δημόσια.
Όταν οι άλλοι κοινοποιούν πληροφορίες σας, μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θα εμφανίζονται δημόσια.
Πληροφορίες που διατίθενται πάντοτε δημόσια
Οι παρακάτω πληροφορίες εμφανίζονται πάντοτε δημόσια και θεωρούνται δεδομένα που έχετε αποφασίσει να δημοσιοποιήσετε:
 • Όνομα:
  Έτσι μπορούν να σας βρίσκουν οι φίλοι και η οικογένειά σας. Αν δεν νιώθετε άνετα να κοινοποιείτε το πραγματικό σας όνομα, μπορείτε οποτεδήποτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
 • Εικόνες προφίλ και φωτογραφίες εξωφύλλου:
  Έτσι μπορούν να σας αναγνωρίζουν οι φίλοι και η οικογένειά σας. Αν δεν νιώθετε άνετα να εμφανίζονται δημόσια αυτές οι φωτογραφίες, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τις διαγράψετε. Όταν προσθέτετε νέα εικόνα προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου, η προηγούμενη φωτογραφία εξακολουθεί να εμφανίζεται δημόσια στο άλμπουμ με τις εικόνες προφίλ ή τις φωτογραφίες εξωφύλλου, εκτός κι αν τη διαγράψετε.
 • Δίκτυα:
  Έτσι θα βλέπετε σε ποιους κοινοποιείτε τις πληροφορίες σας, πριν επιλέξετε "Φίλοι και δίκτυα" ως προσαρμοσμένο κοινό. Αν δεν νιώθετε άνετα να εμφανίζεται δημόσια το δίκτυό σας, μπορείτε να αποχωρήσετε από το δίκτυο.
 • Φύλο:
  Έτσι μπορούμε να σας απευθυνόμαστε σωστά.
 • Αναγνωριστικό και όνομα χρήστη:
  Έτσι μπορείτε να δίνετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο για το Χρονολόγιο ή τη Σελίδα σας, να λαμβάνετε email στη διεύθυνση email του Facebook και να βοηθάτε στην υλοποίηση της πλατφόρμας του Facebook.

Αναγνωριστικά και ονόματα χρήστη

Το αναγνωριστικό και το όνομα χρήστη είναι το ίδιο πράγμα: είναι ένας τρόπος να αναγνωρίζεστε στο Facebook. Το αναγνωριστικό χρήστη είναι μια σειρά αριθμών. Το όνομα χρήστη είναι γενικά κάποια παραλλαγή του ονόματός σας. Με το όνομα χρήστη μπορείτε να αποκτήσετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο (μια διεύθυνση URL του Facebook, π.χ. www.facebook.com/username, όπου username είναι το όνομα χρήστη) που οδηγεί στο Χρονολόγιό σας. Έπειτα μπορείτε να δίνετε αυτόν το σύνδεσμο σε άλλους ή να τον δημοσιεύετε σε άλλους ιστοτόπους.
Αν κάποιος έχει το όνομα χρήστη ή το αναγνωριστικό σας, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας από τον ιστότοπο facebook.com. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει το προσωπικό σας όνομα χρήστη και πληκτρολογήσει τη διεύθυνση facebook.com/Username (όπου username είναι το όνομα χρήστη) στο πρόγραμμα περιήγησης, θα μπορεί να δει τις δημόσιες πληροφορίες σας, καθώς και ό,τι άλλο του επιτρέψετε να βλέπει. Ομοίως, όποιος έχει το προσωπικό σας όνομα χρήστη ή αναγνωριστικό χρήστη θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω των διαφόρων API (π.χ. του Graph API). Πιο συγκεκριμένα, θα έχει πρόσβαση στις δημόσιες πληροφορίες σας, καθώς και στην ηλικία, τη γλώσσα και τη χώρα σας.
Αν δεν θέλετε οι εφαρμογές της πλατφόρμας να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις απορρήτου και απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές της πλατφόρμας. Αν απενεργοποιήσετε την πλατφόρμα, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια ή εφαρμογές. Θα μπορείτε να το κάνετε μόνο όταν ενεργοποιήσετε ξανά την πλατφόρμα. Για να μάθετε τι πληροφορίες λαμβάνουν οι εφαρμογές όταν τις επισκέπτεστε, ανατρέξτε στην ενότητα Άλλοι ιστότοποι και άλλες εφαρμογές.
Αν θέλετε να δείτε ποιες πληροφορίες σας είναι διαθέσιμες μέσω του Graph API, απλώς πληκτρολογήστε https://graph.facebook.com/ στο πρόγραμμα περιήγησης.
H διεύθυνση του Facebook email περιλαμβάνει το δημόσιο όνομα χρήστη. Για παράδειγμα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (όπου username είναι το όνομα χρήστη). Οι άλλοι χρήστες μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα σε αυτή τη διεύθυνση email, ενώ μπορεί να απαντήσει όποιος περιλαμβάνεται στη συζήτηση.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρουμε τόσο σε εσάς όσο και στους άλλους (π.χ. στους φίλους σας, στους συνεργάτες μας, στους διαφημιστές που αγοράζουν διαφημίσεις στον ιστότοπο, καθώς και στους προγραμματιστές των παιχνιδιών, των εφαρμογών και των ιστοτόπων που χρησιμοποιείτε). Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς όχι μόνο για να βοηθάμε τους άλλους να βλέπουν και να βρίσκουν ό,τι κάνετε και κοινοποιείτε, αλλά και ως εξής:
 • στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να προστατεύσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα ενσωματωμένα στοιχεία του Facebook
 • για να προστατεύουμε τα δικαιώματα ή την περιουσία του Facebook ή τρίτων
 • για να ενημερώνεστε σχετικά με δυνατότητες και υπηρεσίες τοποθεσίας (π.χ. εσείς και οι φίλοι σας θα ενημερώνεστε όταν συμβαίνει κάτι στην περιοχή σας)
 • για να μετράμε ή να κατανοούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων που βλέπετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, καθώς και για να σας δείχνουμε σχετικές διαφημίσεις
 • για να κάνουμε προτάσεις σε εσάς και σε άλλους χρήστες του Facebook. Για παράδειγμα: προτείνουμε σε κάποιο φίλο σας να χρησιμοποιήσει το εργαλείο εισαγωγής επαφών επειδή διαπιστώσαμε ότι το χρησιμοποιούν και κάποιοι άλλοι φίλοι σας, προτείνουμε σε κάποιον άλλο χρήστη να σας προσθέσει στους φίλους του επειδή εισήγαγε την ίδια διεύθυνση email με εσάς, ή προτείνουμε σε κάποιο φίλο σας να σας προσθέσει με ετικέτα όταν ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεστε. Τέλος:
 • για εσωτερικές λειτουργίες, όπως είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων, η ανάλυση δεδομένων, οι δοκιμές, η έρευνα και η βελτίωση των υπηρεσιών.
Αν μας δώσετε την άδεια να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, το Facebook θα γίνει ακόμη καλύτερο. Θα είμαστε δηλαδή σε θέση να σας προσφέρουμε μελλοντικά κάποιες πρωτοποριακές λειτουργίες και υπηρεσίες, οι οποίες θα χρησιμοποιούν με νέο τρόπο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε σχετικά με σας.
Οι πληροφορίες σας θα σας ανήκουν για πάντα, ανεξάρτητα από το αν μας επιτρέπετε να τις χρησιμοποιήσουμε. Θεωρούμε πολύ σημαντική την εμπιστοσύνη σας. Γι' αυτό δεν κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας σε άλλους, εκτός από τις εξής περιπτώσεις:
 • αν μας έχετε δώσει την άδειά σας,
 • αν σας έχουμε ειδοποιήσει σχετικά (π.χ. σας έχουμε ενημερώσει γι' αυτό στην πολιτική μας) ή
 • αν έχουμε αφαιρέσει το όνομά σας και κάθε άλλο προσωπικό δεδομένο σας από τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
Βέβαια, όσον αφορά τις πληροφορίες που κοινοποιούν οι άλλοι για εσάς, ο τρόπος με τον οποίο τις κοινοποιούν εξαρτάται από τους ίδιους.
Αποθηκεύουμε δεδομένα για όσο χρειάζεται να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες (όπως περιγράφεται πιο πάνω) σε εσάς και στους άλλους. Συνήθως, οι πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας διατηρούνται μέχρι τη διαγραφή του. Σε ορισμένες κατηγορίες δεδομένων, ίσως ισχύουν ειδικές πρακτικές διατήρησης των δεδομένων.
Ίσως επιτρέψουμε την πρόσβαση σε δημόσιες πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί μέσω των υπηρεσιών μας.
Ίσως επιτρέψουμε σε παρόχους υπηρεσιών να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, ώστε να μας βοηθήσουν να παρέχουμε υπηρεσίες.
Μπορούμε να προτείνουμε σε ένα φίλο σας να σας προσθέσει με ετικέτα σε μια φωτογραφία, καθώς σαρώνουμε και συγκρίνουμε τις φωτογραφίες του φίλου σας με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τις δικές σας εικόνες προφίλ και από άλλες φωτογραφίες στις οποίες έχετε προστεθεί με ετικέτα. Αν έχετε αυτή τη δυνατότητα, τότε από την ενότητα "Χρονολόγιο και ετικέτες" των ρυθμίσεών σας ορίζετε αν θέλετε να προτείνουμε σε άλλους χρήστες να σας προσθέτουν με ετικέτα σε φωτογραφίες.

Διαγραφή και απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Αν θέλετε να πάψετε να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας, μπορείτε είτε να τον απενεργοποιήσετε είτε να τον διαγράψετε.
Απενεργοποίηση
Όταν ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται, ουσιαστικά μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας. Οι άλλοι χρήστες δεν θα βλέπουν πλέον το Χρονολόγιό σας, αλλά οι πληροφορίες σας δεν διαγράφονται. Όταν απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας, είναι σαν να μας ζητάτε να μη διαγράψουμε καμία πληροφορία σας, επειδή ίσως θελήσετε μελλοντικά να τον ενεργοποιήσετε ξανά. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας από τη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού.
Παρόλο που ο λογαριασμός σας θα έχει απενεργοποιηθεί, οι φίλοι σας θα εξακολουθήσουν να σας βλέπουν στις λίστες των φίλων τους.
Διαγραφή
Όταν ο λογαριασμός σας διαγράφεται, αυτό σημαίνει ότι διαγράφεται οριστικά από το Facebook. Η διαγραφή λογαριασμών διαρκεί συνήθως γύρω στον ένα μήνα. Ωστόσο, κάποιες πληροφορίες παραμένουν συχνά σε αντίγραφα ασφαλείας και σε αρχεία καταγραφής μέχρι και για 90 ημέρες. Διαγράψτε το λογαριασμό σας μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά. 
Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες. Για το λόγο αυτό, διαγράφουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας. Κάποια πράγματα που κάνετε στο Facebook δεν αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας. Π.χ. όταν δημοσιεύετε σε μια ομάδα ή στέλνετε μήνυμα σε κάποιον (αντίθετα, ακόμη κι αν διαγράψετε το λογαριασμό σας, ο παραλήπτης διατηρεί το μήνυμα). Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παραμένουν και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πηγή : facebook.com

stk-fgr6 Copyright: Βάσω Βούλγαρη, καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ20-01 9ου Γυμνασίου Βόλου, Οκτώβρης 2012 stk-fgr6


Σύνδεση διαχειριστή       Εκτεταμένη διαχείριση