Αριθμός Επισκεπτών

Η ώρα είναι...

Links

Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2015: Σήμερα μοιράσαμε μια "γλυκιά" αγάπη!

Η ομάδα Η σημερινή ημέρα ήταν για την ομάδα "To Know Us Better - Ας γνωριστούμε καλύτερα" του σχολείου μας, μια διαφορετική ημέρα. Ήταν μια μέρα γεμάτη αγάπη, ζεστασιά, προσφορά και ανιδιοτέλεια. Η καρδιά μας έδωσε και πήρε πολύ αγάπη. Πρόσφερε χαρά και γλύκα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με την οικονομική κρίση να βαθαίνει όλο και περισσότερο στις μέρες μας, πολλοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν απίστευτες δυσκολίες. Ο Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, ένας από τους πολλούς της επικράτειας, παρ? όλες τις δυσκολίες ανοίγει καθημερινά την αγκαλιά του, στηρίζοντας διαρκώς περισσότερους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, παρέχοντάς τους το καθημερινό συσσίτιο. Συμμετείχαμε λοιπόν και εμείς σήμερα στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι κ.κ. Ιερείς και οι αξιότιμες κυρίες που ετοιμάζουν τα γεύματα, φτιάχνοντας σπιτικά γλυκά, τα οποία και μοιράσαμε στους συνανθρώπους μας. Γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, από παιδικές ψυχές γεμάτες ομορφιά, που στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας στους μεγάλους.

Πακετάρισμα

Προετοιμασία

Πολλά γλυκά!

Ο Διευθυντής μας

Στόλισμα

Ένα μικρό διάλειμμα..

Και του χρόνου!

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την εμπειρία τον πατέρα Κωνσταντίνο, Ιερέα του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τις γλυκύτατες Κυρίες που μαγειρεύουν καθημερινά χαμογελαστές, εργάζονται σαν ένα μελίσσι και προσφέρουν καθημερινά σε όσους έχουν ανάγκη και τον Διευθυντή μας, κο Νίκο Αγγελόπουλο, που μας βοήθησε και μας στήριξε στο να πάρει σάρκα και οστά η ονειροπόλα αυτή επιθυμία μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2016! Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη.

Με αγάπη,

Η ομάδα "To Know Us Better - Ας γνωριστούμε καλύτερα" και

Η Εμψυχώτρια καθηγήτρια κα Βάσω Βούλγαρη.


stk-fgr6 Copyright: Βάσω Βούλγαρη, καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ20-01 9ου Γυμνασίου Βόλου, Οκτώβρης 2012 stk-fgr6


Σύνδεση διαχειριστή       Εκτεταμένη διαχείριση