Αρχείο κατηγορίας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

H παρούσα σελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο διαρκούς ενημέρωσης των Εκπαιδευτικών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, των Συμβούλων Σταδιοδρομίας αλλά και των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ¨Σπουδές στην Εκπαίδευση¨ του Ε.Α.Π. και ειδικότερα των παρακολουθούντων την θεματική ενότητα ¨Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων¨ για Ζητήματα σημαντικού ενδιαφέροντος που αφορούν όλους μας.

Παρακαλούνται όσοι έχουν σχετική πληροφόρηση και για άλλα σημαντικά ζητήματα που δεν αναφέρονται στην παρούσα σελίδα και αφορούν τις προαναφερόμενες ομάδες, να την αποστέλλουν στο e-mail: convichat@sch.gr προκειμένου, αφού κριθεί ως σημαντική, να αναρτηθεί άμεσα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τους εκπροσώπους: του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού που η πληροφόρησή τους ήταν η αφόρμηση για την δημιουργία της παρούσης σελίδας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ?  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ? ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Νοέμβριος του 2012

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει την ¨Πρόταση Ομάδας Εργασίας για ένα Σύστημα Αξιολόγησης της Ποιότητας του Εκπαιδευτικού Έργου (δομών, εκπαιδευτικού υλικού, διαδικασιών και ανθρώπινου δυναμικού)¨.

protasi_omadas_ergasias

Νοέμβριος του 2012

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τo Σχέδιο Νόμου με θέμα ¨ Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις¨.

sxedio nomou

Δεκέμβριος του 2012

Το Συμβούλιο Δια Βίου Μάθησης & Σύνδεσης με την Απασχόληση παρουσιάζει την: « Ετήσια Έκθεση για την Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα – 2012» ως πρώτο κείμενο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2013.

etisia ekthesi 2012

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ?  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ? ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

Ιανουάριος του 2013

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει το ¨Σχέδιο Π.Δ. «Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»¨ και το θέτει σε δημόσια διαβούλευση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2013.

sxedio pd peri aksiologιsιs ekpaideytikοn

Ιανουάριος του 2013

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει την παρουσίαση για το ¨Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» για την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας¨ και το θέτει σε δημόσια διαβούλευση.

sxedio athina