Πλένουμε το
κρέας, με ένα μαχαίρι το τρυπάμε και βάζουμε μέσα το σκόρδο, το
αλατοπιπερώνουμε και από τις
δυο πλευρές και προσθέτουμε το λάδι και το ανάλογο νερό.
Το τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί και το ψήνουμε σε δυνατό φούρνο
για δυο ώρες περίπου.
Αφού έχει ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το τοποθετούμε σε
ένα άλλο ταψάκι διατηρώντας το ζεστό.
Στο ταψί που ψήθηκε το κρέας μας, ρίχνουμε τη ντομάτα,
γαρύφαλλο, μπαχάρι και λίγη κανέλλα. Προσθέτουμε το νερό και
βάζουμε το ταψί στο φούρνο να πάρει βράση.