|
|
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
Γιαούρτι
Αγελάδος ( Ευρωπαϊκού τύπου )
α/α :
32
ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ |
ΜΟΝΑΔΑ |
ΤΙΜΗ |
ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
|
Ενέργεια |
Άμεσος υπολογισμός
|
Kcal / 100g |
106 |
Έμμεσος υπολογισμός |
Kcal / 100g |
90 |
Πρωτεΐνη |
g /100g |
5,4 |
Υδατάνθρακες |
g /100g |
6,4 |
Λίπος, ολικό
|
g /100g |
4,8 |
Κορεσμένα
|
% σύσταση λίπους |
68,1 |
Μονοακόρεστα cis
|
% σύσταση λίπους |
20,2 |
Πολυακόρεστα cis
|
% σύσταση λίπους |
3,9 |
Trans
|
% σύσταση λίπους |
4,5 |
ω-3
|
% σύσταση λίπους |
0,9 |
ω-6
|
% σύσταση λίπους |
3,0 |
ω-3 / ω-6
|
- |
0,3 |
Μονοακόρεστα / κορεσμένα
|
- |
0,30 |
Πολυακόρεστα / κορεσμένα
|
- |
0,06 |
Νερό
|
g / 100g |
81,1 |
Διαιτητικές ίνες
|
g / 100g |
- |
Διαλυτές
|
g / 100g |
- |
Αδιάλυτες
|
g / 100g |
- |
Τέφρα
|
g / 100g |
- |
Χοληστερόλη
|
mg / 100g |
12,8 |
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
|
α- τοκοφερόλη
|
mg / 100g |
0,1 |
ΜΕΤΑΛΛΑ &
ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
|
Ασβέστιο, Ca
|
mg / 100g |
188 |
Κάλλιο, Κ
|
mg / 100g |
217 |
Μαγνήσιο, Mg
|
mg / 100g |
14 |
Νάτριο, Na
|
mg / 100g |
49 |
Σελήνιο, Se
|
μg / 100g |
67 |
Σίδηρος, Fe
|
mg / 100g |
0,5 |
Φώσφορος, P
|
mg / 100g |
419 |
Χρώμιο, Cr
|
μg / 100g |
7 |
ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
|
Πολυφαινόλες
(εκπεφρ. σε κατεχίνη)
|
mg / 100g |
- |
|