[-]

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Ανθότυρο Ηπείρου

Ανθότυρο Κρήτης

Ανθότυρο Μακεδονίας

Βικτώρια ΑΓΝΟ

Γραβιέρα Κρήτης

Γραβιέρα Νάξου

Καλαθάκι Λήμνου

Κασέρι Μακεδονίας

Κασέρι Νήσων Αιγαίου

Κασέρι Ηπείρου

Κεφαλογραβιέρα Ηπείρου

Κεφαλογραβιέρα Πελοποννήσου

Κεφαλογραβιέρα Στερεάς Ελλάδας

Κεφαλοτύρι Ηπείρου

Κεφαλοτύρι Κρήτης

Κεφαλοτύρι Μακεδονίας

Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Μανούρι Θεσσαλίας

Μανούρι Μακεδονίας

Μετσοβόνε

Μυζήθρα Θεσσαλίας

Μυζήθρα Κρήτης

Μυζήθρα Μακεδονίας

Τελεμές Θεσσαλίας

Τελεμές Θράκης

Τελεμές Μακεδονίας

Φέτα Ηπείρου

Φέτα Θεσσαλίας

Φέτα Μακεδονίας

Φέτα Πελοποννήσου

Φέτα Στερεάς Ελλάδας

Γιαούρτι Αγγελάδος (Ευρωπαϊκού τύπου)

Γιαούρτι Αγγελάδος (Παραδοσιακό)

Γιαούρτι Πρόβειο (Παραδοσιακό)

Στραγγιστό Γιαούρτι

[+]

ΨΑΡΙΑ

[+]

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

[+]

ΚΡΕΑΣ

[+]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

[+]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

[+]

ΦΡΟΥΤΑ

[+]

ΕΛΙΕΣ

[+]

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

[+]

ΟΣΠΡΙΑ

[+]

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

[+]

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ 

   


ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

 Τύπωσε το 

Γιαούρτι Αγελάδος ( Παραδοσιακό )

α/α :  33 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ

ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Ενέργεια

Άμεσος υπολογισμός  

Kcal / 100g 113

Έμμεσος υπολογισμός  

Kcal / 100g 98

  Πρωτεΐνη

g /100g 6,3
  Υδατάνθρακες g /100g 6,3
  Λίπος, ολικό g /100g 5,3

Κορεσμένα 

% σύσταση λίπους 70,1
Μονοακόρεστα cis   % σύσταση λίπους 18,4
 Πολυακόρεστα cis   % σύσταση λίπους 4,0
Trans   % σύσταση λίπους 4,3
ω-3   % σύσταση λίπους 0,9
ω-6   % σύσταση λίπους 3,1
ω-3 / ω-6  - 0,31
Μονοακόρεστα / κορεσμένα  - 0,26
Πολυακόρεστα / κορεσμένα  - 0,06

  Νερό

g / 100g 79,8

  Διαιτητικές ίνες

g / 100g -
Διαλυτές  g / 100g -
Αδιάλυτες g / 100g -

  Τέφρα

g / 100g -

  Χοληστερόλη

mg / 100g 14,1

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

  α- τοκοφερόλη

mg / 100g 0,1

ΜΕΤΑΛΛΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

  Ασβέστιο, Ca

mg / 100g 192

  Κάλλιο, Κ

mg / 100g 244

  Μαγνήσιο, Mg

mg / 100g 16

  Νάτριο, Na

mg / 100g 73

  Σελήνιο, Se

μg / 100g ΔΑ

  Σίδηρος, Fe

mg / 100g 0,7

  Φώσφορος, P

mg / 100g 437

  Χρώμιο, Cr

μg / 100g 5

ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Πολυφαινόλες
  (εκπεφρ. σε κατεχίνη)

mg / 100g -