[-]

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Ανθότυρο Ηπείρου

Ανθότυρο Κρήτης

Ανθότυρο Μακεδονίας

Βικτώρια ΑΓΝΟ

Γραβιέρα Κρήτης

Γραβιέρα Νάξου

Καλαθάκι Λήμνου

Κασέρι Μακεδονίας

Κασέρι Νήσων Αιγαίου

Κασέρι Ηπείρου

Κεφαλογραβιέρα Ηπείρου

Κεφαλογραβιέρα Πελοποννήσου

Κεφαλογραβιέρα Στερεάς Ελλάδας

Κεφαλοτύρι Ηπείρου

Κεφαλοτύρι Κρήτης

Κεφαλοτύρι Μακεδονίας

Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Μανούρι Θεσσαλίας

Μανούρι Μακεδονίας

Μετσοβόνε

Μυζήθρα Θεσσαλίας

Μυζήθρα Κρήτης

Μυζήθρα Μακεδονίας

Τελεμές Θεσσαλίας

Τελεμές Θράκης

Τελεμές Μακεδονίας

Φέτα Ηπείρου

Φέτα Θεσσαλίας

Φέτα Μακεδονίας

Φέτα Πελοποννήσου

Φέτα Στερεάς Ελλάδας

Γιαούρτι Αγγελάδος (Ευρωπαϊκού τύπου)

Γιαούρτι Αγγελάδος (Παραδοσιακό)

Γιαούρτι Πρόβειο (Παραδοσιακό)

Στραγγιστό Γιαούρτι

[+]

ΨΑΡΙΑ

[+]

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

[+]

ΚΡΕΑΣ

[+]

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

[+]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

[+]

ΦΡΟΥΤΑ

[+]

ΕΛΙΕΣ

[+]

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

[+]

ΟΣΠΡΙΑ

[+]

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

[+]

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ 

   


ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

 Τύπωσε το 

Γιαούρτι Πρόβειο ( Παραδοσιακό )

α/α :  34 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ

ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Ενέργεια

Άμεσος υπολογισμός  

Kcal / 100g 155

Έμμεσος υπολογισμός  

Kcal / 100g 125

  Πρωτεΐνη

g /100g 8,2
  Υδατάνθρακες g /100g 5,3
  Λίπος, ολικό g /100g 7,9

Κορεσμένα 

% σύσταση λίπους 76,7
Μονοακόρεστα cis   % σύσταση λίπους 12,8
 Πολυακόρεστα cis   % σύσταση λίπους 4,0
Trans   % σύσταση λίπους 4,0
ω-3   % σύσταση λίπους 1,9
ω-6   % σύσταση λίπους 2,1
ω-3 / ω-6  - 0,89
Μονοακόρεστα / κορεσμένα  - 0,17
Πολυακόρεστα / κορεσμένα  - 0,05

  Νερό

g / 100g 74,9

  Διαιτητικές ίνες

g / 100g -
Διαλυτές  g / 100g -
Αδιάλυτες g / 100g -

  Τέφρα

g / 100g -

  Χοληστερόλη

mg / 100g 17,3

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

  α- τοκοφερόλη

mg / 100g 0,03

ΜΕΤΑΛΛΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

  Ασβέστιο, Ca

mg / 100g 226

  Κάλλιο, Κ

mg / 100g 256

  Μαγνήσιο, Mg

mg / 100g 18

  Νάτριο, Na

mg / 100g 68

  Σελήνιο, Se

μg / 100g ΔΑ

  Σίδηρος, Fe

mg / 100g 0,9

  Φώσφορος, P

mg / 100g 465

  Χρώμιο, Cr

μg / 100g 19

ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Πολυφαινόλες
  (εκπεφρ. σε κατεχίνη)

mg / 100g -