Επιμορφωτικά σεμινάρια
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Οι Πρωτες Βοηθειες στη Φυσικη Αγωγη: επιμορφωση εκπαιδευτικων και εκπαιδευση μαθητων» PDF Εκτύπωση E-mail
    Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε στις 14-5-2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου. Διοργανώθηκε από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φ.Α. της 1ης Θέσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης των σχολικών μονάδων επιστημονικής ευθύνης της 1ης Θέσης. 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 14-12-2023 στο σχολικό Γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Χειροσφαίρισης και Πετοσφαίρισης για τους Εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που ανήκουν στην ευθύνη της 1ης Θέσης Συμβούλου Φ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο μεταδόθηκε και εξ αποστάσεως μέσω webex.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, μέσω webex,  στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2023. Διοργανώθηκε από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φ.Α. της 1ης Θέσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων ευθύνης της 1ης Θέσης.
 
     Παρουσιάσεις - επιμορφωτικό υλικό:
 
                  Υπόδειγμα σχεδίου μαθήματος (2) σε word
                        (σε περίπτωση μη αυτόματης λήψης των αρχείων word κάντε αντιγραφή-επικόλληση του συνδέσμου)
 
 
 
 
Σεμιναριο: "Φυσικη κατασταση και προαγωγη της υγειας στο μαθημα της Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 15-5-2018 στο 3ο Γυμνάσιο του Κιλκίς. Οργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών για τους εκαπιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας του Κιλκίς.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Σεμιναριο: "Πρωτες Βοηθειες και η διδασκαλια τους στο μαθημα της Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
     Το σεμινάριο πραγματοπoιήθηκε στις 6 και 7-12-2017 στο 3ο Γυμνάσιο του Κιλκίς και στο ΕΕΕΕΚ Σερρών αντίστοιχα. Οργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Β/θμιας Εκπ/σης των περιφερειακών ενοτήτων Κιλκίς και Σερρών.
  
 
 
Σεμιναριο: "Δρασεις στη Φυσικη αγωγη για την Υγεια και Ευεξια των μαθητων/-τριων" PDF Εκτύπωση E-mail
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 16-5-2017 και στις 18-5-2017 στο 1ο ΕΠΑΛ του Κιλκίς και στο Μουσικό Σχολείο των Σερρών αντίστοιχα, για τους εκαπιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και Σερρών. Οργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Υγεία και Ευεξία των μαθητών προτεραιότητα για τα σχολεία της Ευρώπης».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Σεμιναριο: "Η διαφοροποιηση της διδασκαλίας και η ενταξη μαθητων με ειδικες εκπαιδευτικες αναγκες και αναπηριες στο μαθημα της Φυσικης Αγωγής" PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 9  και στις 16 Μαρτίου 2017 στο 3ο Γυμνάσιο του Κιλκίς και στο 2ο Γυμνάσιο των Σερρών αντίστοιχα, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. των περιφερειακών ενοτήτων Κιλκίς και Σερρών. Οργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής και για την εφαρμογή στο πρακτικό μέρος συνεργάσθηκαν οι ομοσποδιακοί προπονητές Χειροσφαίρισης Τρ. Χριστοδουλίδης και Ν. Γεωργιάδης, η Αν. Καθηγήτρια Πετοσφαίρισης Ε. Ζέτου και εκπαιδευτικοί Φ.Α. με εμπειρία σε περιπτώσεις μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Σεμιναριο: "Οι Φυσικες δραστηριοτητες Υγειας και Αναψυχης στο μαθημα της Φυσικης Αγωγης: διαθεματικα σχεδια εργασιας για την υγεια και τη δια βιου ασκηση PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30-11-2016 στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας Εκπ/σης των περιφερειακών ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Σεμιναριο: "Η διδασκαλια των αθλοπαιδιων στη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 7-09-2016 στο Γυμναστήριο του 3ου  Γυμνασίου Κιλκίς και στις 8-09-2016 στο Γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Σερρών. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Σεμιναριο: "Αξιοποιηση των Νεων Τεχνολογιων στη Φυσικη Αγωγή" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 25-2-2016 στο ΕΕΕΕΚ Σερρών και στις 4-3-2016 στη Δ/νση Δ.Ε. Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Ο Χορος στη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 12, 17 & 19-03-2015 στο 1ο ΓΕΛ Σερρών και στις 2-04-2015 στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε  συνεργασία με την Ένωση Γυμναστών Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο "Καινοτομες δρασεις στον ετησιο προγραμματισμο της Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 11-3-2014 στο Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών και οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφεριακής Ενότητας Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Διδασκαλια των Πρωτων Βοηθειων στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 29-11-2012 στις Σέρρες (E.E.E.E.K. Σερρών) και στις 14-3-2013 στο Κιλκίς (Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Προσαρμογες της διδασκαλιας της Χειροσφαιρισης στο δημοτικο σχολειο και το γυμνασιο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 12
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 13-12-2012 στις Σέρρες (κλειστό Γυμναστήριο Σερρών) και στις 7-2-2013 στο Κιλκίς (νέο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Γνωριμια και διδασκαλια της Αντιπτερισης και Επιτραπεζιας Αντισφαιρισης στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 24-10-2012 στις Σέρρες (2ο ΓΕΛ Σερρών) και στις 8-11-2012 στο Κιλκίς (2ο Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο σεμιναριου
 
Σεμιναριο: "Ρυθμος - κινηση - χορος: απο τη μουσικοκινητικη αγωγη στον παραδοσιακο χορο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 26-4-2012 στις Σέρρες (Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών) και στις 30-4-2012 στο Κιλκίς (2o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Η διδασκαλια και χρηση της Γυμναστικης στη σχολικη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 11-4-2011 στις Σέρρες (Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών) και στις 12-4-2011 στο Κιλκίς (2o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο "Το πλαισιο διδασκαλιας της καλαθοσφαιρισης στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 2-11-2010 στις Σέρρες (1ο Γυμνάσιο Σερρών) και στις 4-11-2010 στο Κιλκίς (3o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ Ε.Α.Ε.Π. PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
       Επιμορφωτικό υλικό για το πρόγραμμα σπουδών και τη διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής στα ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Α.Ε.Π.). - Επιμορφωτικές συναντήσεις για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας Εκπ/σης στις 20-12-2010 στη Δ/νση Δ.Ε. Ν. Κιλκίς και στις 21-12-2010 στο 6ο Γυμνάσιο Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Σεμιναριο "Διαχειριση διδακτικου χρονου - διδασκαλια του Κλασικου Αθλητισμου στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 12-4-2010 στις Σέρρες (1ο ΕΠΑΛ Σερρών) και στις 16-4-2010 στο Κιλκίς (αίθουσα διαλέξεων Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο επιμορφωτικού προγράμματος της Περιφ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL