Επιμορφωτικά σεμινάρια
Σεμιναριο: "Αξιοποιηση των Νεων Τεχνολογιων στη Φυσικη Αγωγή" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 25-2-2016 στο ΕΕΕΕΚ Σερρών και στις 4-3-2016 στη Δ/νση Δ.Ε. Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Ο Χορός στη Φυσική Αγωγή" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 12, 17 & 19-03-2015 στο 1ο ΓΕΛ Σερρών και στις 2-04-2015 στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε  συνεργασία με την Ένωση Γυμναστών Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο "Καινοτομες δρασεις στον ετησιο προγραμματισμο της Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 11-3-2014 στο Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών και οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφεριακής Ενότητας Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Διδασκαλια των Πρωτων Βοηθειων στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 29-11-2012 στις Σέρρες (E.E.E.E.K. Σερρών) και στις 14-3-2013 στο Κιλκίς (Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Προσαρμογες της διδασκαλιας της Χειροσφαιρισης στο δημοτικο σχολειο και το γυμνασιο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 11
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 13-12-2012 στις Σέρρες (κλειστό Γυμναστήριο Σερρών) και στις 7-2-2013 στο Κιλκίς (νέο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Γνωριμια και διδασκαλια της Αντιπτερισης και Επιτραπεζιας Αντισφαιρισης στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 24-10-2012 στις Σέρρες (2ο ΓΕΛ Σερρών) και στις 8-11-2012 στο Κιλκίς (2ο Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο σεμιναριου
 
Σεμιναριο: "Ρυθμος - κινηση - χορος: απο τη μουσικοκινητικη αγωγη στον παραδοσιακο χορο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 26-4-2012 στις Σέρρες (Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών) και στις 30-4-2012 στο Κιλκίς (2o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο: "Η διδασκαλια και χρηση της Γυμναστικης στη σχολικη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 11-4-2011 στις Σέρρες (Γυμνάσιο Λευκώνα Σερρών) και στις 12-4-2011 στο Κιλκίς (2o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Σεμιναριο "Το πλαισιο διδασκαλιας της καλαθοσφαιρισης στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 2-11-2010 στις Σέρρες (1ο Γυμνάσιο Σερρών) και στις 4-11-2010 στο Κιλκίς (3o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ Ε.Α.Ε.Π. PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
       Επιμορφωτικό υλικό για το πρόγραμμα σπουδών και τη διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής στα ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Α.Ε.Π.). - Επιμορφωτικές συναντήσεις για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας Εκπ/σης στις 20-12-2010 στη Δ/νση Δ.Ε. Ν. Κιλκίς και στις 21-12-2010 στο 6ο Γυμνάσιο Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Σεμιναριο "Διαχειριση διδακτικου χρονου - διδασκαλια του Κλασικου Αθλητισμου στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
     Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 12-4-2010 στις Σέρρες (1ο ΕΠΑΛ Σερρών) και στις 16-4-2010 στο Κιλκίς (αίθουσα διαλέξεων Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο επιμορφωτικού προγράμματος της Περιφ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων
 
Σεμιναριο "Η πετοσφαιριση στη σχολικη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 16-11-2009 στις Σέρρες (2ο ΓΕΛ Σερρών) και στις 23-11-2009 στο Κιλκίς (3o Γυμνάσιο Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο σεμιναριου
 
Σεμιναριο "Η διδασκαλια της χειροσφαιρισης στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 7-4-2009 στο Κιλκίς (Δ.Α.Κ. Κιλκίς) και στις 8-4-2009 στις Σέρρες (Δ.Α.Κ. Σερρών). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. Ν. Κιλκίς και Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο σεμιναριου
 
Σεμιναριο "Ατυχηματα στο σχολειο – Πρωτες βοηθειες" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 17 & 19-2-2009 στις Σέρρες (3ο ΓΕΛ Σερρών) και στις 24 & 26-2-2009 στο Κιλκίς (αίθουσα διαλέξεων της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τον Παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Σερρών, το Ε.Κ.Α.Β. του Κιλκίς και τα Γραφεία Αγωγής Υγείας των Δ/νσεων Δ.Ε. Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο σεμιναριου
 
Σεμιναριο "Η Διδασκαλια των Παραδοσιακων Χορων στη Φυσικη Αγωγη " PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 16-12-2008 στις Σέρρες (1o ΓΕΛ Σερρών) και στις 18-12-2008 στο Κιλκίς (1ο ΓΕΛ Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα.
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων & video χορων
 
Σεμιναριο "Διαθεματικες Προσεγγισεις και Σχεδια Εργασιας στη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 4-11-2008 στο Κιλκίς (αίθουσα διαλέξεων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ν. Κιλκίς) και στις 13-11-2008 στις Σέρρες (αμφιθέατρο ΕΕΕΕΚ Σερρών). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τους υπευθύνους προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του Ν. Κιλκίς και Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η πληρέστερη κατανόηση και εξοικείωση της διαθεματικής διδασκαλίας στη Φυσική Αγωγή, καθώς και ο συνδυασμό της με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων. 
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ: ΑΝΑΨΥΧΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
seminar_kpe
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 11,12 & 13-4-2008 στο ΚΠΕ Ποροΐων σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Ν. Σερρών και Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Ποροΐων.
περισσοτερα - υλικο παρουσιασεων
 
Σεμιναριο "Η Φυσικη Αγωγη και ο ρολος της στην ενταξη μαθητων με ειδικες εκπαιδευτικες αναγκες στο σχολειο" PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 22-3-2008 στις Σέρρες (αμφιθέατρο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών). Οργανώθηκε από Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και το Κ.Δ.Α.Υ. Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Σερρών και Κιλκίς.
περισσοτερα - υλικο παρουσιασεων
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" PDF Εκτύπωση E-mail
 
    Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 6-3-2008 στο Κιλκίς (3ο Γυμνάσιο Κιλκίς) και στις 13-3-2008 στις Σέρρες (Γυμνάσιο του Λευκώνα). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Φ.Α. των Ν. Κιλκίς και Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα.
Περισσοτερα - Υλικο παρουσιασεων