Επιμορφωτικές συναντήσεις
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Φ.Α. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24 PDF Εκτύπωση E-mail
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 27-9-2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στην επιστημονική ευθύνη της 1ης Θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης Φ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Τα θέματα της επιμορφωτικής συνάντησης αφορούσαν στα παρακάτω:
(κάντε κλικ πάνω στο θέμα για να δείτε την παρουσίαση)
 
 
 
     Σχεδιασμός και οργάνωση του μαθήματος Φυσικής Αγωγής (και αξιολόγηση μαθητών στο γυμνάσιο και στο λύκειο)
 
 
 
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΉ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Φ.Α. ΠΡΩΤΟΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24 PDF Εκτύπωση E-mail
      Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 7-9-2023 στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στην επιστημονική ευθύνη της 1ης Θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης Φ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Το περιεχόμενο της επιμορφωτικής συνάντησης αφορούσε στα παρακάτω θέματα:
(Κάντε κλικ πάνω στο θέμα για να δείτε την παρουσίαση)
 
 
 
 
     Σχεδιασμός και οργάνωση του μαθήματος Φυσικής Αγωγής (και αξιολόγηση μαθητών στο δημοτικό)
 
     Άλλα θέματα (για το δημοτικό)
 
 
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Φ.Α. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΑΙΟΣ 2023) PDF Εκτύπωση E-mail

      Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 3-5-2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στην επιστημονική ευθύνη της 1ης Θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης Φ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Το περιεχόμενο της επιμορφωτικής συνάντησης αφορούσε στα παρακάτω θέματα:

Προβολή παρουσίασης "Σχεδιασμός διδασκαλίας Φ.Α. με σύνθεση στόχων"           

Προβολή παρουσίασης "Ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες με τη λήξη του σχολικού έτους"

 
Επιμορφωτικη συναντηση εκπαιδευτικων Φ.Α. για το σχολικο ετος 2017-18 PDF Εκτύπωση E-mail
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20-10-2017 στο ΕΕΕΕΚ Σερρών και στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς αντίστοιχα για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των περιφερειακών ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς, με περιεχόμενο "Ειδικά θέματα, Σύνθεση στόχων και Προγραμματισμός στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής"
 
 
 
Επιμορφωση στις Δημιουργικες Εργασιες του Λυκειου PDF Εκτύπωση E-mail
     Οι επιμορφωτικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιμόρφωσης από το 2ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης στις Δημιουργικές Εργασίες Λυκείου, στις 7/9 και 4/10/2017 στις Σέρρες (4ο Γυμνάσιο και 1ο ΓΕΛ) και στις 4/9 και 5/10/2017 στο Κιλκίς (1ο Γυμνάσιο) για τους Εκπαιδευτικούς Φ.Α. που ήταν οργανικά ή τοποθετήθηκαν στα ΓΕΛ των περιφερειακών ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18. Επίσης, ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2018 στο 2ο ΓΕΛ Σερρών για την εφαρμογή των Δημιουργικών Εργασιών, σύμφωνα με την 194027/Δ2/10-11-2017 υπ. απόφαση.
 
 
 
 
Επιμορφωτικη συναντηση Διευθυντων/-ντριων ΓΕΛ και Γυμνασιων για τις Δημιουργικες Εργασιες και τη θεματικη εβδομαδα PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 31-1-2017 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερρών για τους Διευθυντές/-τριες των ΓΕΛ Σερρών (10.00 -12.00) και για τους Διευθυντές/-τριες των Γυμνασίων Σερρών (12.00-14.00). Οργανώθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Σερρών σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ.Ε. Σερρών και αποσκοπούσε στην πληρέστερη ενημέρωση και και τη μεθόδευση υλοποίησης των δημιουργικών εργασιών στα ΓΕΛ και των συνθετικών-δημιουργικών εργασιών & της θεματικής εβδομάδας στα Γυμνάσια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
Επιμορφωτικη συναντηση εκπαιδευτικων Φ.Α. για το σχολικο ετος 2016-17 PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6-10-2016 στo Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών και στις 13-10-2016 στο 1ο Γυμνάσιο του Κιλκίς για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιφερειακής ενότητας Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα, με θέματα:"Αλλαγές στο δημοτικό και το γυμνάσιο - Προγραμματισμός διδακτικού έργου - Σχεδιασμός και οργάνωση του μαθήματος - Αξιολόγηση μαθητών - Αθλητικές δραστηριότητες".
 
 
Επιμορφωτικη συναντηση για τη διδασκαλια της κολυμβησης στο σχολειο PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
 
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 26-5-2016 στο Κολυμβητήριο Σερρών και απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και στους Διευθυντές/-τριες των σχολικών μονάδων Α/θμιας εκπαίδευσης Σερρών. Διοργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φ.Α. σε συνεργασία με τη Δ/νση Π.Ε. Σερρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών ετών λειτουργίας του προγράμματος κολύμβησης της Δ/νσης Π.Ε. Σερρών και της δημοσίευσης εκπαιδευτικού υλικού για την κολύμβηση στα σχολεία. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
Επιμορφωτικη συναντηση για το νεο Προγραμμα Σπουδων της Φυσικης Αγωγης στο Λυκειο PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 16-12-2015 στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς και στις 17-12-2015 στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Β/θμιας Εκπ/σης της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής.
 
 
 
Επιμορφωτικη συναντηση για τις Βιωματικες Δρασεις Γυμνασίου PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
 
      Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιηθήκε στις 5-11-2015 στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών που υλοποιούν Βιωματικές Δράσεις στα Γυμνάσια Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων: K. Αμανατίδου, Α. Ντάνη, Β. Εφόπουλου, Λ. Παρτσανάκη και Κ. Μπεζεργιαννίδου. Οργανώθηκε από τους παραπάνω σχολικούς συμβούλους σε συνεργασία με τις υπευθύνους του ΚΕΣΥΠ και ΣΣΝ Σερρών. Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής συνάντησης περιελάμβανε:
ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
 
Επιμορφωτικη συναντηση εκπαιδευτικων Φ.Α. για το σχολικο ετος 2015-16 PDF Εκτύπωση E-mail
 
     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 7-10-2015 στη Δ/νση Δ.Ε. του Κιλκίς και στις 8-10-2015 στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιφερειακής ενότητας του Κιλκίς και των Σερρών αντίστοιχα, με θέματα: "Προγραμματισμός διδακτικού έργου - Σχεδιασμός και οργάνωση μαθήματος Φ.Α. - Αξιολόγηση μαθητών - Αθλητικές δραστηριότητες - Βιωματικές δράσεις".
 
 
Επιμορφωτικη συναντηση: "Δρασεις για την υγεια των μαθητων - Διεξαγωγη μετρησεων του ΕΥΖΗΝ" PDF Εκτύπωση E-mail

         Η επιμορφωτική συνάντηση έγινε στις 12-2-2014 στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και στις 13-2-2014 στο γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Κιλκίς και των Σερρών αντίστοιχα. Στην επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενημέρωση/εισήγηση από το Σχολικό Σύμβουλο Φ.Α. και παρουσιάσθηκε η διεξαγωγή και ο τρόπος οργάνωσης των μετρήσεων στις διδακτικές ώρες της Φ.Α.

     Για να δήτε την εισήγηση κάντε κλικ εδώ.

 
Επιμορφωτικη συναντηση για τις βιωματικες δρασεις γυμνασιου PDF Εκτύπωση E-mail

     Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιηθήκε στις 10-12-2013 στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Σερρών που υλοποιούν Βιωματικές Δράσεις και Ερευνητικές Εργασίες στις σχολικές μονάδες Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων Κ. Αμανατίδου, Α. Ντάνη, Β. Εφόπουλου και Μ. Λούση. Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε τις παρακάτω εισηγήσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
 
Ενδοσχολικη επιμορφωση για τις Ερευνητικες Εργασιες PDF Εκτύπωση E-mail

     Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στις 13-11-2012 στο 2ο ΓΕΛ Σερρών για τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν Ερευνητικές Εργασίες στις σχολικές μονάδες Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης των σχολικών συμβούλων Α. Ντάνη και Κ. Αμανατίδου. Το πρόγραμμα της επιμόρφωσης περιείχε τις παρακάτω παρουσιάσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ