Επιμορφωτικές ημερίδες
ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
Imerida 6-3-24
  
     Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 6-3-2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου. Οργανώθηκε από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φ.Α. σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. επιστημονικής ευθύνης της 1ης Θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης Φ.Α. Δυτικής Θεσσαλονίκης.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
Ημεριδα:"Φυσικη κατασταση, Υγεια και Δια βιου ασκηση στη σχολικη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail
Imerida PE 
     Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 22-2-2018 στο αμφιθέατρο του ΕΕΕΕΚ Σερρών. Οργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. της περιφερειακής ενότητας Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
Ημεριδα: "Νεες Προοπτικες στη Φυσικη Αγωγη" PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 29-10-2014 στο ΤΕΦΑΑ Σερρών με τη συνεργασία της Ένωσης Γυμναστών Ν. Σερρών του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής και του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Διοργανώθηκε για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
Ημεριδα: "Φυση και Ασκηση: Σχεδιασμός και υλοποιηση προγραμματων στο πλαισιο των Βιωματικων Δράσεων του Γυμνασιου" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 14
ΧείριστοΆριστο 
 imerida FA
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 28-4-2014 στις Σέρρες (1ο Γυμνάσιο Σερρών) και στις 30-4-2014 στο Κιλκίς (Δ/νση Δ.Ε. Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ποροΐων και ΚΠΕ Κιλκίς αντίστοιχα για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. Β/θμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Κιλκίς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 
Ημεριδα: "Για ενα καλυτερο μαθημα Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Hmerida FA 
     Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 23-4-2013 στο Κιλκίς (αμφιθέατρο 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς) και στις 24-4-2013 στις Σέρρες (αμφιθέατρο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής, με τη στήριξη της ΕΛΜΕ Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και Σερρών αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 
ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΤΑ PROJECTS ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 7
ΧείριστοΆριστο 
 hmerida4
     Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 26-3-2012 στις Σέρρες (αμφιθέατρο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών) και στις 27-3-2012 στο Κιλκίς (αίθουσα διαλέξεων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς). Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής, με τη στήριξη της ΕΛΜΕ Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων του Ν. Σερρών και Κιλκίς αντίστοιχα. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
ΗΜΕΡΙΔΑ: "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 7
ΧείριστοΆριστο 
hmerida3 
     Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 14-12-2010 στις Σέρρες (αμφιθέατρο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών). Έγινε στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του Δικτύου «Φυσική άσκηση και υγεία» με τη στήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. N. Σερρών. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων του Ν. Σερρών και Κιλκίς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
 
ΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Hmerida2
  
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 19-3-2010 στο Κιλκίς (αμφιθέατρο 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς). Έγινε στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του Δικτύου «Φυσική άσκηση και υγεία» με τη στήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τα Γραφεία Αγωγής Υγείας των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων του Ν. Κιλκίς και Σερρών.
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων
 
Ημεριδα "Φυσικη ασκηση και υγεια: Υγιεινος τροπος ζωης και αγωγη υγειας" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Hmerida1 
    Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 30-10-2009 στις Σέρρες (αμφιθέατρο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών). Έγινε στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του Δικτύου «Φυσική άσκηση και υγεία», υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών και με την στήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. και άλλων ειδικοτήτων του Ν. Σερρών και Κιλκίς
 
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων
 
Ημεριδα "Το παρον και το μελλον της σχολικης Φυσικης Αγωγης" PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
imerida0 
    Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 2-12-2007 στις Σέρρες (αμφιθέατρο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών) και έγινε με τη στήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών. Οργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Σερρών, για τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. του Ν. Σερρών και Κιλκίς.
περισσοτερα - υλικο εισηγησεων