Αρχείο Δεκεμβρίου 2009

Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα

28 Δεκεμβρίου 2009, από admin

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το παρακάτω σχέδιο νόμου που αφορά στις προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα… και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης…

proslipseis.pdf

Η ΠΑΣΚ Πειραιά εύχεται σε όλους “Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά”

23 Δεκεμβρίου 2009, από admin

http://www.jsmagic.net/emissarypage4

“Να σταματήσει τώρα η παράνομη παρακράτηση στο μισθό μας” Δελτίο τύπου των Συλλόγων του Πειραιά

21 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζεται το - απαράδεκτο - καθεστώς οι εκπαιδευτικοί να πληρώνουν τα έξοδα μισθοδοσίας τους και, επιπλέον, τα προσωπικά τους δεδομένα να γίνονται «κτήμα» των ιδιωτικών εταιρειών. Από όλα τα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Πειραιά μισθοδοτούνται περισσότεροι από…”

misthodosia.pdf

Διάβημα της ΑΔΕΔΥ στον Πρόεδρο της Βουλής, τα πολιτικά κόμματα, το ΤΠΔΥ

21 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού που εφαρμόστηκαν χρόνια τώρα στον κόσμο, την Ευρώπη και τη χώρα μας και υποβάθμισαν και υποβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο και τη θέση των εργαζομένων, αυξάνουν την ανεργία, τη φτώχεια, τον…”

adedy7.pdf

Τα σενάρια για το Δημόσιο Τομέα…

20 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Πολλαπλών ταχυτήτων μισθολογική πολιτική στο Δημόσιο με περιορισμένες αυξήσεις στους χαμηλόμισθους, περικοπές στα επιδόματα και πάγωμα μισθών με στόχο την εξοικονόμηση, μαζί και με τα φορολογικά μέτρα, επιπλέον 1 δισ. για τη μείωση του ελλείμματος το 2010 σχεδιάζει το…”

ethnos3.pdf

“…Εισοδηματική πολιτική τριών ταχυτήτων με αυξήσεις 1,5% για τους δημοσίους υπαλλήλους που οι συνολικές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ τον μήνα, πάγωμα για όσους υπερβαίνουν το όριο και περικοπές αμοιβών τουλάχιστον 10% στους προέδρους των ζημιογόνων ΔΕΚΟ και στα υψηλόβαθμα στελέχη του Δημοσίου χαράσσει η…”

tovima1.pdf

Τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο…

20 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Οι ελεγκτές του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα είδαν στις τέσσερις μεγάλες εταιρείες παραγωγής τροφίμων ή διάθεσης πρώτων υλών. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες υποθέσεις απάτης και παραπλάνησης του καταναλωτή που έχει χειριστεί ο Φορέας τα τελευταία χρόνια, ορισμένες και με ποινικές προεκτάσεις. Ο πέλεκυς από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρία Κατερίνα Μπατζελή για τις τρεις σοβαρότερες υποθέσεις αναμένεται να είναι…”

diatrofiko-skandalo.pdf

“Συνάδελφοι του ΠΑΜΕ κρινόμαστε καθημερινά” Άρθρο συναδέλφου

20 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Τι πρόσφερε ο κατευθυνόμενος συνδικαλισμός σας στο συνάδελφο που βάλλεται από παντού και τι προτείνατε για μια εκπαίδευση που να συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής; Η συγκυβέρνηση του 1990 σας δίδαξε πολλά τα οποία…”

arthro1.pdf

Εισήγηση του Προέδρου της ΓΣΕΕ στο Γενικό Συμβούλιο

19 Δεκεμβρίου 2009, από admin

gsee-2010.pdf

Κατάργηση των σεμιναρίων 400 ωρών της Ειδικής Αγωγής

18 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Κατά τη συνάντηση του Δ.Σ. της ΔΟΕ με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου στις 16/12/2009, η Υφυπουργός χαρακτήρισε τα σεμινάρια των 400 ωρών: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ και δεσμεύθηκε πως θα καταργηθούν και ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ προσόν… Ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί:

doe20.pdf

Εξεταστικές για Χρηματιστήριο, Ομόλογα, Siemens πρότεινε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

18 Δεκεμβρίου 2009, από admin

Το ΠΑΣΟΚ, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε, χθες, στη Βουλή αίτημα για σύσταση εξεταστικών επιτροπών που αφορά τα σκάνδαλα των δομημένων ομολόγων, της Siemens, και του Χρηματιστηρίου… Οι προτάσεις κατατέθηκαν αργά χθες το βράδυ προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο με υπογραφές 128 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δεν ψήφισε ο…

epitropes.pdf

Απόφαση ΔΟΕ για παραπέρα αγωνιστική πορεία του Κλάδου

17 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη σημερινή του συνεδρίαση και αφού έλαβε υπόψη του τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης (16/12/2009) με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά την οποία δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις στα κυρίαρχα αιτήματα του κλάδου, αποφάσισε:

doe19.pdf

Ανακοινώσεις ΔΟΕ

15 Δεκεμβρίου 2009, από admin

α) Για τα αποτελέσματα της συνάντησης με Υφυπουργό Παιδείας (16/12)

“Το Δ.Σ. της ΔΟΕ, συναντήθηκε σήμερα 16/12/2009 - ημέρα της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου- με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, προκειμένου να λάβει απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα του διεκδικητικού πλαισίου, όπως αυτά αναφέρονται…”

deltio-typou-doe.pdf

β) Αίτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα αναδρομικά των 176 Ευρώ

“…το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να χορηγήσετε, άμεσα, και αναδρομικά από το 2002 το επίδομα των 176 Ευρώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. και να…”

doe.pdf

γ)Γνωμοδότηση Νομικού Συμβούλου της ΔΟΕ (για τη διεκδίκηση των αναδρομικών)

gnomodotisi1.pdf

δ) Καμιά μετακίνηση με προφορική εντολή Προϊσταμένων

“…Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους συναδέλφους σε περίπτωση προφορικής εντολής για μετακίνησή τους να μη μετακινούνται, αλλά να απαιτούν γραπτή απόφαση, σύμφωνα…”

doe-metakiniseis.pdf

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Νίκαιας -Πειραιά

15 Δεκεμβρίου 2009, από admin

Ύστερα από τρεις συνεδριάσεις το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

dsnikaias.pdf

Εξαγγελίες Παπανδρέου

14 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…θα εξοικονομηθούν πόροι 8 δισ. κατά το ήμισυ από αύξηση των εσόδων και άλλα 4 δισ. από την περιστολή των δαπανών, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να μειώνεται το έλλειμμα κατά 2% του ΑΕΠ για κάθε χρόνο μέχρι το 2013. Τους στόχους αυτούς θα προβλέπει…”

papandreou1.pdf

Αγωγή Βουρλούμη: ζητεί 1.000.000 Ευρώ από την ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ!!!

14 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ τονίζει πως ο κ. Βουρλούμης με την κίνηση αυτή, «πρωτοφανή στα χρονικά και στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας, ξεπέρασε κάθε όριο αντεργατικής και αντισυνδικαλιστικής συμπεριφοράς για κριτική που ασκήθηκε στα ‘έργα’ και στις αποφάσεις του στον ΟΤΕ και κυρίως των προκλητικότατων…”

ote1.pdf

Ο Προϋπολογισμός του 2010

11 Δεκεμβρίου 2009, από admin

2010.pdf

Ενημέρωση από τον Αιρετό του ΚΥΣΠΕ

11 Δεκεμβρίου 2009, από admin

enimerosi23.doc

Απάντηση της ΠΑΣΚ στο “ΠΑΜΕ Εκπ/κών”"

10 Δεκεμβρίου 2009, από admin

pask-10-12-09.pdf

Ανακοίνωση ΟΛΜΕ για τον προϋπολογισμό

9 Δεκεμβρίου 2009, από admin

olme7.pdf

Καταβλήθηκαν τα αναδρομικά των 176 Ευρώ στους πρώτους 53 εκπαιδευτικούς

8 Δεκεμβρίου 2009, από admin

“…Τα αναδρομικά της ειδικής παροχής των 176 ευρώ για το διάστημα 2002-2005 εισέπραξαν οι πρώτοι 53 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ανήκουν σε σχολεία της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα είναι…”

anadromika-176-euro.pdf