Παιχνίδια Δ Τάξη

Fuzz bugs factory

Οι Fuzz Bugs επιστρέφουν στο εργοστάσιό τους σε αυτό το λογικό παιχνίδι παζλ που θα προκαλέσει παιδιά και ενήλικες! Το αντικείμενο του Fuzz Bugs Factory είναι να δημιουργήσει Fuzz Bugs με σχέδια που ταιριάζουν με τον στόχο Fuzz Bug σε κάθε επίπεδο. Χρησιμοποιήστε τα διαφορετικά χρώματα και τα εργαλεία με τη σωστή σειρά για να δημιουργήσετε ένα αντίστοιχο Fuzz Bug.

ANIMATE

Alan’s Pizzeria

Καλώς ήρθατε στην Alan’s Pizzeria! Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας στην παρασκευή πίτσας με αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι εστιατορίου. Αφού λάβετε την παραγγελία του πελάτη σας, δουλέψτε γρήγορα για να δημιουργήσετε και να μαγειρέψετε την τέλεια πίτσα. Προσέξτε όμως να μην ανακατέψετε τις πιπεριές με το πεπερόνι, διαφορετικά δεν θα πάρετε μια καλή συμβουλή!

DAISY’S PLUMBER PUZZLE

Η Daisy χρειάζεται τη βοήθειά σας για να πάρει νερό σε όλα τα λουλούδια που χουχουλιάζουν! Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στον υδραυλικό για να αναδιατάξετε τους σωλήνες έτσι ώστε το νερό να ρέει από τη βρύση στο διψασμένο λουλούδι. Όλη η οικογένεια θα διασκεδάσει με αυτό το παιχνίδι παζλ!

LET ME GROW

To Let Me Grow είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ. Βοηθήστε να φτάσει νερό στα διψασμένα λουλούδια αφαιρώντας τούβλα και ανοίγοντας αναχώματα. Προσέξτε να μην βραχούν οι καλικάντζαροι του κήπου! Τα μικρότερα παιδιά μπορεί να χρειαστούν βοήθεια από ενήλικες πέρα ​​από τα πρώτα έξι επίπεδα.

Pixel Art

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *