Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια Α Β Γ

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Τσίμπα και σύρε τα στολίδια, τα φωτάκια, τις γιρλάντες και τα δώρα για να διακοσμήσεις το Χριστουγεννιάτικό δέντρο. Μπορείς να τυπώσεις Print ή να αποθηκεύσεις Save την εικονα που δημιούργησες.

Τα παιδιά εξασκούνται στην μεταφορά και απόθεση (drag and drop). Επιπλέον εξασκούνται στην αποθήκευση και στην εκτύπωση

 
 
 

Φτιάξε το δικό σου μπισκοτόσπιτο. Διάλεξε σκεπή, ζαχαρωτά, πόρτες και παράθυρα και πολλά γλυκά για να διακοσμήσεις το δικό σου μπισκοτένιο σπιτάκι. Μπορείς να τυπώσεις Print ή να αποθηκεύσεις Save την εικονα που δημιούργησες.

Τα παιδιά εξασκούνται στην μεταφορά και απόθεση (drag and drop). Επιπλέον εξασκούνται στην αποθήκευση και στην εκτύπωση

 
 
 
Εργοστάσιο Δημιουργίας Χριστουγεννιάτικης μπάλας
 

Το εργοστάσιο κατασκευής μπάλας είναι ένα παιχνίδι λογικής που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Ο στόχος είναι να δημιουργείς τη μπάλα που ορίζει το κάθε επίπεδο.

Χριστουγεννιάτικα Φώτα Μαθηματικά

Ήρθε η ώρα να ανάψετε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Αλλά περίμενε! Για να μπορέσετε να βάλετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα, πρέπει να απαντήσετε σωστά σε όσα περισσότερα μαθηματικά προβλήματα μπορείτε σε ένα λεπτό. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε γεγονότα πρόσθεσης, αφαίρεσης, πολλαπλασιασμού ή διαίρεσης. Όσο περισσότερα μαθηματικά προβλήματα λύσετε σωστά, τόσο περισσότερα φώτα θα σας δοθούν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ήρθε η ώρα να ανάψετε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Κάντε κλικ και σύρετε το ποντίκι για να αναρτήσετε τα φώτα στο σπίτι. Μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα υπολογιστή για παιδιά και μαθητές όλων των ηλικιών.

Το Κυνήγι χριστουγεννιάτικου δώρου είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα διακοπών για παιδιά όλων των ηλικιών. Το αντικείμενο αυτής της χριστουγεννιάτικης δραστηριότητας είναι απλά να βρείτε τα κρυμμένα δώρα. Κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες και κάντε κλικ/πατήστε στο θολό πακέτο, για να τις συλλέξετε. Αυτά τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι κρυμμένα, οπότε θα πρέπει να ψάξετε πολύ προσεκτικά! Καλή τύχη!

Christmas Word Search Αναζήτηση Χριστουγεννιάτικων λέξεων

Η Χριστουγεννιάτικη Αναζήτηση λέξεων είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παζλ μπορούν να δημιουργηθούν με δύο τρόπους: ένα μικρό πλέγμα με μικρότερες λέξεις ή ένα μεγαλύτερο πλέγμα με μεγαλύτερες λέξεις. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στα μικρότερα παιδιά να απολαύσουν και τα παζλ. Καλά Χριστούγεννα!

Ο Μικρός βοηθός των Χριστουγέννων

Στο εργοστάσιο του Άι Βασίλη έπεσε το ρεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων. Βοήθα το μικρό χάμστερ να επαναφέρει το ρεύμα και να μαζευτούν τα δώρα!

Πάτα το αριστερό κλικ όσο πιο γρήγορα μπορείς για να τρέξει το χάμστερ και να δημιουργήσει ηλεκτρισμό.

Στο εργοστάσιο του Άι Βασίλη έπεσε το ρεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων. Βοήθα το μικρό χάμστερ να επαναφέρει το ρεύμα και να μαζευτούν τα δώρα! Χειρισμός: Πάτα το αριστερό κλικ όσο πιο γρήγορα μπορείς για να τρέξει το χάμστερ και να δημιουργήσει ηλεκτρισμό.

Η νύχτα των Ταράνδων

Ταίριαξε τους χαμένους ταράνδους πριν τελειώσει ο χρόνος! Χειρισμός: Πατημένο το αριστερό κλικ σε έναν τάρανδο και προσπάθησε να σύρεις τον κέρσορα σε άλλους ταράνδους ιδίου χρώματος. Άφησε το κλικ και θα πάρεις πόντους ανάλογα με πόσους ταίριαξες.

Santa Tracker – Σάντα Τράκερ