Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια

'Tis the Season for ABCya holiday games

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν. Συγκέντρωσα για σας κάποια Χιστουγεννιάτικα παιχνίδια! Τα παιχνίδια εξασκούν το μυαλό σας και σας διασκεδάζουν!.

A Blocky Christmas!!

Το A Blocky Christmas είναι ένα δύσκολο γιορτινό παζλ για παιδιά από την Δ δημοτικού και άνω. Θα περιηγηθούν σε δεκαέξι επίπεδα παιχνιδιού ενώ χρησιμοποιούν βέλη πληκτρολογίου για να μετακινήσουν κομμάτια παζλ που μοιάζουν με Tetris στις καθορισμένες θέσεις τους.

Ball Ornaments Puzzle

Στολίστε το εικονικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παζλ Ball Ornaments! Σε αυτό το παιχνίδι, κερδίζετε πόντους βρίσκοντας γρήγορα και ταιριάζοντας τα στολίδια με τα παραδείγματα που εμφανίζονται. Προσπαθήστε να βρείτε και τα 150 στολίδια πριν τελειώσει ο χρόνος!

Christmas Crossword Puzzle

Το Χριστουγεννιάτικο Σταυρόλεξο είναι ένα παιχνίδι που θα σας εισάγει στο πνεύμα των γιορτών και θα δοκιμάσει τις γνώσεις σας για το λεξιλόγιο και τα γεγονότα των Χριστουγέννων. Μπορείτε να παίξετε το παζλ online ή εκτυπώνοντάς το σε χαρτί. Η διαδικτυακή διαδραστική έκδοση περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές, κινούμενα σχέδια και μια διαισθητική διεπαφή που διευκολύνει την εύρεση των ενδείξεων και των απαντήσεων.

Christmas Lights Math

You know it’s the holidays when the Christmas lights go up! In this game, players will click and drag their mouse to hang lights across the house. But in order to earn lights to put up, kids will need to solve as many math problems as they can in one minute. The more problems they answer, the more lights they’ll earn! This game is great for practicing addition, subtraction, multiplication and division.

Christmas Word Search

Στην Αναζήτηση λέξεων Χριστουγέννων, θα αναζητήσετε λέξεις με θέμα τις διακοπές σε μικρά ή μεγάλα πλέγματα παζλ. Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα παζλ ή να παίξετε online.

Εργαστήρι Κατασκευής Χριστουγεννιάτικης μπάλας

Το εργοστάσιο κατασκευής μπάλας είναι ένα παιχνίδι λογικής που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Ο στόχος είναι να δημιουργείς τη μπάλα που ορίζει το κάθε επίπεδο.