Εκδήλωση από τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Πολυγύρου για το Ανοικτό Λογισμικό

Το Σάββατο 06/04/2013, στις 10:00 π.μ, στο ΕΠΑΛ Πολυγύρου, οι μαθητές και οι καθηγητές της «Εικονικής Επιχείρησης Πληροφορικής» του σχολείου, με την υποστήριξη του Συλλόγου GreekLUG (Ένωσης Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ) βοηθούν κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει και να εγκαταστήσει την κατάλληλη διανομή GNU/Linux στον υπολογιστή του.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αυτούς που:

? ο υπολογιστής τους πάει αργά και θέλουν να «ξανανιώσει» χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ.

? δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν θέλουν να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για την άδεια χρήσης του Λειτουργικού τους Συστήματος και των εφαρμογών που χρησιμοποιούν.

? έχουν βαρεθεί να κολλάνε ιούς.

? θέλουν να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, Ελεύθερο και Ανοιχτό Λειτουργικό Σύστημα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της δράσης: «Ελάττωσε, Επαναχρησιμοποίσε, Ανακύκλωσε εξοπλισμό Πληροφορικής» της Εικονικής Επιχείρησης Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Πολυγύρου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται είναι η καλή σας διάθεση και η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στο: http://greenpcepalpolyg.blogspot.gr/2013/03/gnulinux_23.html μέχρι την Τετάρτη 03-04-2013.

Για περισσότερες πληροφορίες:

? Για την εκδήλωση, για την Εικονική Επιχείρηση Πληροφορικής και τη δράση «Ελάττωσε, Επαναχρησιμοποίσε, Ανακύκλωσε εξοπλισμό Πληροφορικής» εδώ: http://greenpcepalpolyg.blogspot.com

? Για τον GreekLUG (Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ) εδώ: http://www.greeklug.gr

Για επικοινωνία: fkoutsakas@gmail.com, mail@1epal-polyg.chal.sch.gr ή στο 2371022941.

Leave a Reply