Η Αλεξία
Κουτσολαμπροπούλου
θυμάται
συνταγές
ΛΥΣΣΑΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ που έμαθε απ τη γιαγιά της
ΠΑΤΑΤΕΣ
«ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ»
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό
πατάτες Τριπόλεως
Λάδι Λυσσαρέας
Ξύδι ή λεμόνι
Ψιλοκομμένο Μακεδονήσι
(μαϊντανό)
Φρέσκο κρεμμυδάκι απ' τον κήπο
Αλάτι - πιπέρι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πλένουμε καλά τις πατάτες
.
Τις βράζουμε με τη φλούδα μέχρι να μαλακώσουν.
Κατόπιν τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε μέσα σε γαβάθα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.