Δημητρακάκης Κων/νος M. ed.

Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ 70 - τ. Αναπληρωτής Δ/ντής Π.Ε. Φθιώτιδας - τ. Δ/ντής ΠΕΚ Λαμίας

Επιλογές

Υλικό ανά γνωστικό αντικείμενο

Γενικό υποστηρικτικό υλικό

 

Επιμόρφωση Β΄επιπέδου.

 

Έχει ήδη αρχίσει - από Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 έως και Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 - η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στην 4η επιμορφωτική περίοδο (Απρίλιος - Νοέμβριος 2013). Για τα διαθέσιμα κέντρα επιμόρφωσης (ΚΣΕ) οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερωθούν από τον κόμβο του προγράμματος http://b-epipedo2.cti.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι οι κωδικοί που είχαν αποδοθεί κατά την πιστοποίησή στο Α? Επίπεδο.

 

Πιστοποίηση Β΄επιπέδου.

1 Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς που έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα επιμόρφωσης Β? επιπέδου και επιθυμούν να πιστοποιηθούν, ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης προβλέπεται να διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα, στο διάστημα Μαΐου ? Ιουνίου 2013 (σε 4 Σαββατοκύριακα), σε Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) σε όλη τη χώρα.

 

2 Για όσους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη συμμετάσχει στα προγράμματα επιμόρφωσης Β? επιπέδου και επιθυμούν να πιστοποιηθούν στις παραπάνω εξετάσεις θα προσφερθούν εθελοντικά από τον Σχολικό Σύμβουλο και Επιμορφωτή Β΄ Επιπέδου κο Δημητρακάκη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικές συναντήσεις προετοιμασίας. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω συναντήσεις, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική δήλωση συμμετοχής.

 

3 Επίσης για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης Α΄ επιπέδου, οι οποίες προβλέπονται να γίνουν στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) το επόμενο διάστημα. σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα μόλις ανακοινωθεί η αντίστοιχη ημερομηνία.