Back 2 School but i’m stay cool

 

back2sch
back 2 skool cause i'm not a fool

Επιτέλους έφτασε η ώρα να ζωντανέψουν ξανά τα σχολεία μας. Αν και όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά ας κάνει ο καθένας από μας ότι περνάει από το χέρι του ώστε το κάθε σχολείο να μπορέσει να προσφέρει όσο το δυνατό περισσότερα στους μαθητές του και στη κοινωνία μας γενικότερα. Κι όταν λέω ο καθένας από εμάς προφανώς εννοώ καθηγητές, μαθητές και γονείς γιατί απ΄ότι φαίνεται από κανέναν άλλο δεν πρέπει να περιένουμε τίποτα. Καλή Σχολική Χρονιά λοιπόν εύχομαι σε όλους. Και για να έχουμε μια καλή αρχή νομίζω ότι θα χρειαστούμε τολάχιστον τα βιβλία μας για να δουλέψουμε.

 

Κατεβάστε λοιπόν από εδώ (σε μορφή zip, άρα θέλουν αποσυμπίεση):

  1. τα Σχολικά Βιβλία της Α΄ Γυμνασίου
  2. τα Σχολικά Βιβλία της Β΄ Γυμνασίου
  3. τα Σχολικά Βιβλία της Γ΄ Γυμνασίου
  4. τα Σχολικά Βιβλία της Α΄ Λυκείου
  5. τα Σχολικά Βιβλία της Β΄ Λυκείου
  6. τα Σχολικά Βιβλία της Γ΄ Λυκείου

Όσοι είναι μέλη του ιστότοπου αυτού μπορούν να βρουν στο forum και βοηθήματα για όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου με θεωρία-λυμένα παραδείγματα-λυμένες τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων κ.α.(επειδή το υλικό είναι πολύ κι ο χρόνος που έχω είναι λίγος τα αρχεία θα ανεβαίνουν στο forum σταδιακά, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι).

Όσοι δεν είστε μέλη μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ συμπληρώνοντας το email σας, ένα όνομα χρήστη της αρεσκείας σας. Θα σας σταλεί στο mail σας ένας κωδικός που θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε. Με την πρώτη σας είσοδο μπορείτε να τον αλλάξετε με έναν κωδικό που έσεις επιθυμείτε.