Δοκιμαστική Ερώτηση για το Πρωτάθλημα

easy

easyΑν όλα πάνε καλά και ξεπεράσουμε τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν με το site το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την άλλη Παρασκευή 18/10/13.

Για ζέσταμα μπορούμε να ξεκινήσουμε με κάποιες ερωτήσεις για να δούμε τι δυσκολίες μπορεί να συναντήσουμε.

Ερώτηση 1η:

Στην παρακάτω ισότητα να προσθέσετε όποιο σύμβολο θέλετε (πρόσθεσης – αφαίρεσης – πολ/σμού – διαίρεσης – δύναμης ή παρένθεσης) ώστε να είναι σωστή

    \[3+4\cdot5=35\]

Ερώτηση 2η:

Χαρακτηρίστε την παρακάτω πράξη ως Σωστή ή Λανθασμένη. Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι είναι λάθος μπορείτε να δικαιολογήσετε την απάντησή σας;

    \[20-6+4=10\]

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να απαντήσετε ακριβώς κάτω από το άρθρο αυτό στο σημείο που λέει

[su_button] «Σχολιάστε»[/su_button].

Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την απάντησή σας θα κάνετε κλικ στο κουμπί που βρίσκετε λίγο πιο κάτω και γράφει

[su_button] «Προσθήκη σχολίου»[/su_button].

Το σχόλιο που θα αφήσετε δεν θα εμφανιστεί αμέσως, θα πρέπει να το διαβάσω εγώ και να το εγκρίνω οπότε μην ανησυχήσετε αν δεν δείτε τίποτα. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες αν κάνατε σωστά τη διαδικασία ή θέλετε να δώσετε άλλη απάντηση μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία.

Όπως θα παρατηρήσετε για να δώσετε την απάντηση είναι υποχρεωτικό να γράψετε όνομα και email. Όσον αφορα στο email μην ανησυχείτε δεν θα φαίνεται πουθενά (μόνο εγώ θα έχω τη δυνατότητα να το δω), το όνομα όμως θα φαίνεται οπότε αν αυτό σας ενοχλεί και δεν θέλετε να φαίνεται γράψτε κάτι που να μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που γράφει π.χ. Βασίλης Α2 (αν και νομίζω ότι μπορώ να το καταλάβω από το email σας. (ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια που έχουν αφήσει άλλοι σε άλλα άρθρα για να δείτε πως φαίνονται τα σχόλια).

5 σκέψεις σχετικά με το “Δοκιμαστική Ερώτηση για το Πρωτάθλημα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *