Αδικίες σε βάρος της Ελλάδας από τους Δυτικούς «συμμάχους» της

hellenic flag

greece satellite nasa

Σέρρες , Μακεδονία , Ελλάς Δεκέμβριος 2013

Αδικίες σε βάρος της Ελλάδας από τους Δυτικούς «συμμάχους» της

    Το ταξίδι μας στο χρόνο ξεκινά στα βυζαντινά χρόνια.

Το έτος 1204 οι σταυροφόροι χριστιανοί της Δύσης εκστρατεύουν για την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων από τους αλλόθρησκους και το πρώτο που κάνουν είναι η κατάληψη της χριστιανικής Κωνσταντινούπολης. Πώς εξηγείται αυτό;

Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας δεν φθάνει κάποια σημαντική βοήθεια για την Ελλάδα από τις δυτικές χριστιανικές κυβερνήσεις ή ακόμη καλύτερα κάποια προσπάθεια απελευθέρωσης των Ελλήνων από τους αλλόθρησκους. Απεναντίας ηγέτες σαν τον Μέττερνιχ της Αυστρίας δηλώνουν ότι δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος , αλλά  αναγνωρίζεται μόνο η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Όταν ξεκίνησε η επανάσταση των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους το 1821 , μετά τις πρώτες επιτυχίες των Ελλήνων οι δυτικοί «σύμμαχοί» μας εμπλέκονται στα Βαλκάνια προσπαθώντας να επωφεληθούν από τον αγώνα των Ελλήνων και να αυξήσουν την κυριαρχία τους στην περιοχή , θίγοντας τις περισσότερες φορές τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Το 1922 στην Μικρασιατική καταστροφή οι , πριν από λίγα χρόνια σύμμαχοί μας στον Α′ Παγκόσμιο πόλεμο , παρακολουθούσαν από τα πολεμικά πλοία τους έξω από το λιμάνι της Σμύρνης , χωρίς να προσπαθήσουν να εκφοβίσουν τους Τούρκους ώστε να σταματήσουν τις φρικαλεότητές τους εναντίον των αμάχων Ελλήνων της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας. Περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες σκοτώθηκαν σ’αυτή  την γενοκτονία.

Στον Β′ Παγκόσμιο πόλεμο οι «σύμμαχοί» μας δήλωναν ότι η Ελλάδα είχε καθοριστική συμμετοχή στην θετική έκβαση του πολέμου , παρόλα αυτά αν και η Ελλάδα ήταν με το μέρος των νικητών της αφαίρεσαν την ελληνική Βόρειο Ήπειρο , την οποία πριν λίγο είχε απελευθερώσει , και την έδωσαν στην Αλβανία η οποία ήταν το προτεκτοράτο των Ιταλών στα Βαλκάνια.

Ανέχθηκαν , επίσης , την μετονομασία του κράτους των Σκοπίων από τον Τίτο σε Μακεδονία , παρόλο ότι ο τότε υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Στετίνιους χαρακτήρισε αυτή την ενέργεια «εχθρική πράξη ενάντια στην Ελλάδα».

Το έτος 1974 στα γεγονότα της Κύπρου , την οποία οι «σύμμαχοί» μας δεν επέτρεψαν σαν ελληνικό νησί που ήταν να ενωθεί με την Ελλάδα , δεν απέτρεψαν απεναντίας βοήθησαν τους Τούρκους να εισβάλλουν στο νησί , παραβιάζοντας όλες τις διεθνείς συνθήκες και να κατέχουν παράνομα μέχρι σήμερα ένα μεγάλο μέρος του.

Πολλές , ακόμη , αδικίες μπορούμε να αναφέρουμε σε βάρος της Ελλάδας μας στις οποίες είτε εμπλέκονται απευθείας είτε αδιαφόρησαν εγκληματικά οι Δυτικοί «σύμμαχοί» μας: γενοκτονία Ποντίων , εκχώρηση στην Τουρκία της Ανατολικής Θράκης μετά από πίεση της Αγγλίας , επίθεση , καταστροφές και εκδίωξη των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955 και πολλά άλλα.

Τέλος όσον αφορά στο θέμα της Μακεδονίας , οι «σύμμαχοί» μας Δυτικοί υποκρινόμενοι ότι θέλουν να βρεθεί λύση , ουσιαστικά πιέζουν την Ελλάδα να παραχωρήσει στους Σλάβους Σκοπιανούς το ιστορικό και δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας καθιστώντας έτσι ξεχωριστές έννοιες την Μακεδονία και την Ελλάδα. Η υποκρισία τους έγκειται στο γεγονός ότι ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό πως η Μακεδονία είναι Ελληνική , αυτοί σαν ηγέτες κρατών «αγνοούν» ή κάνουν ότι αγνοούν την ιστορία.

Μετά τα παραπάνω ρωτούμε αν αυτοί είναι σύμμαχοι της Ελλάδας μας ή τελικά εχθροί; Ισχύει αυτό που λέει σοφά ο λαός μας: «όταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς;».

Γιατί αυτή η ξεκάθαρη εχθρότητα προς την Ελλάδα την κοιτίδα του πολιτισμού και των επιστημών που τους πρόσφερε τόσα πολλά;

Η Ελλάδα τους έδωσε τα φώτα του πολιτισμού , τους έκανε χριστιανούς , τους έδωσε παραδείγματα απαράμιλλης γενναιότητας , ανδρείας , αυτοθυσίας και προπαντός αγάπης για την ελευθερία.

Ποτέ δεν υπήρξαν πραγματικοί σύμμαχοι της Ελλάδας. Την χρησιμοποιούσαν , όταν τους βόλευε , και την αδικούσαν κατάφωρα στη συνέχεια μόλις έκριναν ότι δεν την χρειαζόταν πλέον στην παρούσα συγκυρία.

Το δίδαγμα είναι ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε στην εκ Δυσμών βοήθεια , αλλά να είμαστε μονιασμένοι και να περιμένουμε βοήθεια μόνον από τους Έλληνες και τον Τριαδικό μας Θεό.