Αρχείο για Ιουνίου, 2010

Αγαπητοί συνάδελφοι
Με ξεχωριστή χαρά σας ενημερώνω ότι στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (12/6/2010, http://wrohellas.gr) οι ομάδες από τα Δωδεκάνησα έλαβαν μέρος με αξιώσεις και 2 από αυτές πήραν αντίστοιχα το 1ο και το 3ο βραβείο.

Συγκεκριμένα:
α) Η ομάδα του 2ου ΣΕΚ Ρόδου των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου: Νικολαΐδη Κωνσταντίνου και Χατζημάρκου Βασίλη με προπονητή τον συνάδελφο καθηγητή πληροφορικής και τομεάρχη Δημήτρη Κλαδογένη κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του Λυκείου και αποτελούν τους Πανελλήνιους Πρωταθλητές για το 2010, συγκεντρώνοντας από τους κριτές 280 πόντους βαθμολογίας, με ανώτατο όριο το 280!. Η ομάδα των πρωταθλητών θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό στις Φιλιππίνες. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και αποκλειστικά για τη διδασκαλία όλων των γνωστικών αντικειμένων, συστήνονται κλάδοι των αντίστοιχων ειδικοτήτων (ΠΕ05,  ΠΕ07,  ΠΕ08,  ΠΕ19,  ΠΕ20 και ΠΕ 32)  και αντίστοιχος αριθμός οργανικών θέσεων,  με κοινή Υπουργική Απόφαση που προωθείται.

Για περισσότερα δείτε εδώ

Comments Κανένα σχόλιο »

Στις 11, 12, 13 Ιουνίου 2010 πραγματοποιείται στους Λειψούς Συμπόσιο που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Λειψών, με θέμα «Νησιωτικότητα και Εκπαίδευση».

Δείτε το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou