Αρχείο για Φεβρουαρίου, 2013

Από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, κου Διονύσιου Μεσσάρη, στο νησί της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Περιφερειακός Διευθυντής είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις γνωριμίας και εργασίας με τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, τους υπευθύνους των Εκπαιδευτικών Δομών, καθώς επίσης και να επισκεφτεί διάφορες σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού. Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στα σχολεία που επισκέφθηκε, 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ρόδου, 15ο Δημοτικό Ρόδου, 7ο Γυμνάσιο Ρόδου, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, ΕΠΑΛ Παραδεισίου, Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Έμπωνας, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Έμπωνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές, να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και για τις δράσεις που αναπτύσσονται, σε μια κατεύθυνση ανάδειξης του θετικού στίγματος του κάθε σχολείου και υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου.

Comments Κανένα σχόλιο »

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού καλεί τους  εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση»  για τη σχολική χρονιά 2012-2013, να υποβάλλουν τα έργα τους, τα οποία είτε έχουν υλοποιηθεί κατά την  προηγούμενη σχολική χρονιά είτε πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Οι προτάσεις των εκπαιδευτικών θα πρέπει να υποβληθούν στον ιστότοπο http://excellence.sch.gr  μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013 (15:00). Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou