Αρχείο για Απριλίου, 2011

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι αν εξακολουθεί να υπάρχει λόγος να παρευρισκόμαστε στους τόπους των συνεδρίων, αν δηλαδή η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη, τη στιγμή που με τα ηλεκτρονικά μέσα υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο να έχει κανείς στη διάθεσή του τα πρακτικά αλλά και να «παρακολουθήσει ζωντανά» τις συνεδριακές διαδικασίες μέσω μιας οθόνης.

Από το πρόσφατο συνέδριο των καθηγητών Πληροφορικής στα Γιάννενα κι από το Συμπόσιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σαντορίνη, γυρίσαμε με γεμάτες τις βαλίτσες. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Δείτε περισσότερα στο http://b-epipedo2.cti.gr/news-announcements/16-latestnews/183-13042011-15916022011.html

Comments Κανένα σχόλιο »

Δείτε περισσότερα στο http://b-epipedo2.cti.gr/news-announcements/16-latestnews/184-14042011-.html

Comments Κανένα σχόλιο »

Η Εταιρία Δράσεων Επιμόρφωσης – ΕΔΡΑΣΕ (www.edrase.gr) διοργανώνει το 1ο Θερινό Πανεπιστήμιο στη Χάλκη Δωδεκανήσου, από τις 9/7/2011 έως τις 14/7/2011, με θέμα:

«Παιδαγωγική Αξιοποίηση των Εργαλείων Web 2.0 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Στη διάρκεια των σεμιναρίων / εργαστηρίων θα αναλυθούν τα θέματα: Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Στο https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE9KYWQ0cDVVelhLQnhyczg5aHVXNHc6MQ θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο για τη Διερεύνηση των Απόψεων των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ε.Α.Ε.Π. , σχετικά με την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους. Το ερωτηματολόγιο κατασκευάστηκε από τον συνάδελφο Τζιαφέτα Κωνσταντίνο, μέχρι πέρσι αναπληρωτή στα σχολεία της Καρπάθου και της Έμπωνας σε συνεργασία με μένα, και αποτελεί εργαλείο μιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Προκήρυξη Νέων Κύκλων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη των νέων κύκλων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου το Πλαίσιο Αναφοράς του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών. Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο

Comments Κανένα σχόλιο »

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, ώρα 22.00, από το νεανικό τηλεοπτικό κανάλι MAD, θα μεταδοθεί η εκπομπή αφιέρωμα «Your Voice: Το Νέο Λύκειο» με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας και μαθητών. Η Υπουργός απαντά σε ερωτήσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό trailer από το κανάλι του MAD στο Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=7wE8vaaLeDA

Γ ρ α φ ε ί ο   Τ ύ π ο υ

Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

 

Comments Κανένα σχόλιο »

Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων.

Comments Κανένα σχόλιο »

Κατεβάστε από εδώ την εγκύκλιο των εξετάσεων.

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou