Αρχείο για Δεκεμβρίου 31st, 2009

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.Κα.Π), το παράρτημα Π.Ε.Κα.Π Κεντρικής ? Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Κα.Π.Κ.Δ.Μ.) και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δ.Δ.Ε. Σερρών διοργανώνουν σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και το Τμήμα ΣΤ΄-Μελετών της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υπ.Ε.Π.Θ., το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:  «Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση ? Το ψηφιακό σχολείο». Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος» και η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη βράβευση των καλύτερων σχολικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Παράλληλα για πρώτη φορά θα δοθεί βραβείο στον καλύτερο διαδικτυακό τόπο διοικητικής μονάδας (Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης).

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του «2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Ημαθίας» (23-25 Απριλίου 2010). Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou