Αρχείο για Ιουνίου 12th, 2012

Ανακοινώθηκε  προκήρυξη υποβολής υποψηφιοτήτων ακαδ. έτους 2012-13 της κατεύθυνσης Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.

Αντικείμενο της κατεύθυνσης Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης είναι η παρουσίαση σύγχρονων εξελίξεων στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την διαχείριση, την αξιολόγηση και την αξιοποίηση ψηφιακών μέσων επικοινωνίας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, μέσα από μια σειρά μαθημάτων εφαρμοσμένου χαρακτήρα καθώς και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Αναλυτικά, στην κατεύθυνση προσφέρονται τα επόμενα μαθήματα, περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των οποίων περιλαμβάνονται στον Οδηγό Σπουδών του ΠΜΣ Επικοινωνία και ΜΜΕ (ηλεκτρονικά διαθέσιμος από τη διεύθυνση

http://www.media.uoa.gr/fileadmin/media.uoa.gr/uploads/prospectus/prospectus_prospectus_pms_2009_gr.pdf, σελ. 97-101) : Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Δείτε τις ανακοινώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής για τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων στα μαθήματα: Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον των Γενικών Λυκείων και Δίκτυα ΙΙ των Επαγγελματικών Λυκείων.

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou