Αρχείο για Νοεμβρίου 27th, 2012

Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ διοργανώνει τον 25ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.
Για περισσότερες πληροφορίες, για τον κανονισμό διεξαγωγής και το θέμα της πρώτης φάσης του Διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr, καθώς και να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΠΥ στο τηλ. 2103301307 και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις epy@epy.gr και info@pdp.gr.
Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο system@pdp.gr.

Comments Κανένα σχόλιο »

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (WRO HELLAS) με την υποστήριξη της εταιρείας Διερευνητική Μάθηση Α.Ε., την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.), την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.Π.Υ.), την I.E.E.E. Greek section (student branch), το Robotics Club (Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών) και τον W.R.O (World Robotics Olympiad) διοργανώνει τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wrohellas.gr .

Comments Κανένα σχόλιο »

Συνεργάτες της Αστικής ? Με κερδοσκοπικής Εταιρείας «Νεανικό Πλάνο», στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθήματα στο Σκοτάδι» θα επισκεφτούν τη Ρόδο από τις 3 έως και τις 7 Δεκεμβρίου 2012, για κινηματογραφικές προβολές και αναλύσεις ταινιών από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου – με ταινίες εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας ? που απευθύνονται σε μαθητές νηπιαγωγείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Comments Κανένα σχόλιο »

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στη Ρόδο. Η πρώτη αφορά την αξιοποίηση της γελοιογραφίας στη διδακτική πράξη και η δεύτερη είναι μια παρουσίαση βιβλίου του συναδέλφου εκπαιδευτικού Αντώνη Κουντούρη. Αναλυτικά:

1)Η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη σύμβουλο φιλολόγων Δωδεκανήσου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η γελοιογραφία στην εκπαίδευση». Ομιλητές θα είναι οι κοι: Κουντούρης Μιχάλης και Νίκας Νικόλαος της ομάδας educartoon. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρες 5μ.μ. έως 8μ.μ. στην αίθουσα Ακταίον (Πλατεία Εβδόμης Μαρτίου, Ρόδος). Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και στο ευρύ κοινό.

2)Το Σάββατο 1/12/2012, στις 7μμ στο Ακταίον γίνεται παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Κουντούρη “Ταξίδι στους Επτά Σοφούς“. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Κώστας Κυπριώτης, Μαρία Χαραλαμπίδη και Θεοδοσία Δασκαλάκη.

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou