Αρχείο για Ιανουαρίου 12th, 2010

Η Π.Ε.Κα.Π.διοργανώνει ημερίδα για τους καθηγητές Πληροφορικής με θέμα «ΠΕΚαΠ 2.0 10: Από το έτος της δια βίου μάθησης (1996) στο έτος της δημιουργικότητας και της καινοτομίας (2009)», στην κεντρική αίθουσα Ζακλίν Ντε Ρομιγί του Υπουργείου Παιδείας (ισόγειο), στις 22/01/2010, ώρες 12:00 ? 15:00 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.

Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Ένα νέο μουσείο με εκθέματα από τον κόσμο της πληροφορικής έρχεται να γνωρίσει στους χρήστες του την ιστορία τον υπολογιστών, την εξέλιξη τους και να αποδείξει ότι η ψηφιακή τεχνολογία έχει ακόμα όλο το μέλλον μπροστά της. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Χρήση οπτικοακουστικών διαδραστικών μέσων (Robot) ευαισθητοποίησης μαθητών Α’, Β’ και Γ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και ανακύκλωσης.

Του Δημήτρη Πολυματίδη.

Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Νέα δεδομένα θα βρουν στον δρόμο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι περίπου 100.000 φετινοί υποψήφιοι οι οποίοι ετοιμάζονται για την υποβολή της Αίτησης- Δήλωσής τους τις επόμενες μέρες.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ , Χρήστου Κάτσικα

Αλλαγές που αφορούν τον τρόπο εξέτασης των ειδικών μαθημάτων (ξένες γλώσσες), τη δήλωση του δεύτερου μαθήματος γενικής παιδείας για όσους επιλέξουν να εξεταστούν σε πανελλαδικό επίπεδο στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, την κατηγορία του 10%, στις μετεγγραφές, την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων πολλών τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και τον τρόπο εισαγωγής υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.

Από 1 έως 22 Φεβρουαρίου καλούνται οι 100.000 φετινοί υποψήφιοι να υποβάλουν Αίτηση- Δήλωση στο σχολείο τους για να δηλώσουν:

Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou