Αρχείο για Απριλίου 15th, 2011

Η Εταιρία Δράσεων Επιμόρφωσης – ΕΔΡΑΣΕ (www.edrase.gr) διοργανώνει το 1ο Θερινό Πανεπιστήμιο στη Χάλκη Δωδεκανήσου, από τις 9/7/2011 έως τις 14/7/2011, με θέμα:

«Παιδαγωγική Αξιοποίηση των Εργαλείων Web 2.0 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Στη διάρκεια των σεμιναρίων / εργαστηρίων θα αναλυθούν τα θέματα: Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Στο https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE9KYWQ0cDVVelhLQnhyczg5aHVXNHc6MQ θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο για τη Διερεύνηση των Απόψεων των Εκπαιδευτικών Πληροφορικής σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ε.Α.Ε.Π. , σχετικά με την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους. Το ερωτηματολόγιο κατασκευάστηκε από τον συνάδελφο Τζιαφέτα Κωνσταντίνο, μέχρι πέρσι αναπληρωτή στα σχολεία της Καρπάθου και της Έμπωνας σε συνεργασία με μένα, και αποτελεί εργαλείο μιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Προκήρυξη Νέων Κύκλων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη των νέων κύκλων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012. Συνέχεια… »

Comments Κανένα σχόλιο »

Blog created by Maria Samiou