«Η φυστικιά ευδοκιμεί σε σχετικά βαθιά, αμμοπηλώδη, στραγγερά και ασβεστούχα εδάφη, όπου παράγει πολύ νόστιμους καρπούς…» (Διαβάστε και το υπόλοιπο στο Φυτώριο φυστικιάς). Στο Πόρτο Ράφτη οι συνθήκες είναι ιδανικές. Κάποιος παραγωγός μου είπε ότι γίνεται ένας χαμός απο φάρμακα. Πάντως, οι βιολογικές (απεριποίητες) φυστικιές του Θέμη σπάνια κάνουν φυστίκια που να αξίζουν.
Φωτο: απο τη συλλογή φυστικιών κάποιου παραγωγού στο Πόρτο Ράφτη.
Πρόσφατα σχόλια