Μιλάμε για φούρνο που χτίστηκε τη δεκαετία του 60 και λειτουργεί αδιαλείπτως απο τότε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το Χειμώνα πιο λίγο, ψωμί σχεδόν κάθε εβδομάδα, και το καλοκαίρι όλα: γεμιστά, κοτόπουλο με χυλοπίτες και άλλα όμορφα. Απο design δε λέει και πολλά πράγματα, όμως, όπως γίνεται με όλα τα πραγματικά εργαλεία, φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί για να κάνει απλά τη δουλειά του – «εκ των ενόντων».
ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ !
ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!