Ο καιρός

O καιρός σήμερα

Μερικά από Πόρτο Ράφτη

Μερικά από Λέχαιο

Βιοκαλλιέργεια

Οικοκοινότητες

Καποιοι, σε πείσμα των καιρών, αφήνουν στην άκρη τις γκρίνιες και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Τι πιο ωραίο απο το να ζείς σε ένα μέρος, κοντά στη φύση, σε «μια κοινότητα που θα σέβεται ο ένας τον άλλον, θα εκτιμά ο ένας τον άλλον, θα κατανοεί ο ένας τον άλλον, θα βοηθά ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί να σεβόμαστε τον χώρο που βρήκαμε και που δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε«. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση αλλά σίγουρα αξίζει περισσότερο από το να κάθεσαι και να παρακoλουθείς τη ζωή σου να υποβαθμίζεται χωρίς να κάνεις τίποτα. Καιρός για δράση! Δείτε το κάλεσμα του Παναγιώτη Αρβανίτη στο fb.

Αν ενδιαφέρεστε υπάρχει και μια συνάντηση τη Δευτέρα. Η πρόσκληση αναρτήθηκε στον τοίχο της Κοινότητας Ουτοπία από τη Ρηνιώ Κουρδάκη.

Βάλτε τα ζεστά σας ρούχα, φέρτε την καλή διάθεση και έλατε να γνωριστούμε.
τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ
στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της ΟΜΑΔΑΣ των
ΟΙΚΟΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ?ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ

Ο χώρος συνάντησης: «Σοφίας Κέντρο», (η αίθουσα της Δρόμοι Σύνθεσης στην Αθήνα) Τριβωνιανού 32, (δεξιά στην άνοδο του δρόμου, Μαύρη Καγκελόπορτα βαριά) 11636 Μετς, (Α’ Κοιμητήριο Αθηνών ή στον ίδιο δρόμο που είναι Half Note), Πάρκινγκ δωρεάν στη πλατεία Α’ Νεκροταφείου.
ΤΡΙΒΩΝΙΑΝΟΥ 32 (Ισόγειο)
Τηλ. 6975103897

Share

You must be logged in to post a comment.