συνταγή Τουλάρας: για 1 κιλό αλεύρι 6 αυγά. Προσθέτουμε όσο γάλα χρειαστεί για να γίνει ζύμη, απλώνουμε τα φύλλα (με τον πλάστη), τα αφήνουμε λίγο να ξεραθούν και τέλος τα κόβουμε (πρώτα σε λωρίδες και μετά μικρότερα κομματάκια) και τα ξεραίνουμε και πάλι.
Flower Photo Stories
La bastia
Ανέμη – Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών
Ένωση των εκ Σουδάν Ελλήνων
Πανελλήνια ένωση καταναλωτών
Το φωτογραφικό αρχείο του Βασίλη Μάκου
Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός Δήμου Κηρέως



Plant Hunters
Gunther's site – Photos of European Plants
Κάκτοι – Παχύφυτα – Βολβοί
Εναλλακτική κοινότητα "Πελίτι"
Κιβωτός – Τράπεζα σπόρων Αιγαίου
Εξωραϊστικός & πολιτιστικός σύλλογος Αυλάκι – Πρασιαί
Πρόσφατα σχόλια