Δημητρακάκης Κων/νος M. ed.

Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ 70 - τ. Αναπληρωτής Δ/ντής Π.Ε. Φθιώτιδας - τ. Δ/ντής ΠΕΚ Λαμίας

Επιλογές

Υλικό ανά γνωστικό αντικείμενο

Γενικό υποστηρικτικό υλικό

 

Στα πλαίσια της πιστοποίησης Εκπαιδευτικών στις ΤΠΕ Α' Επιπέδου και ύστερα από αντίστοιχο αίτημα από συναδέλφους, οργανώνεται από τον Σχολικό Σύμβουλο της 4ης Εκπ. Περιφέρειας Π.Ε. Φθιώτιδας και επιμορφωτή Β΄ Επιπέδου κο Δημητρακάκη Κ, η υλοποίηση ταχύρρυθμου σεμιναρίου επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με σκοπό την σχετική προετοιμασία των υποψηφίων. Για το σκοπό αυτό σας προωθώ συνημμένη ηλεκτρονική φόρμα με θέμα: ¨Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάριο".
Το σεμινάριο θα είναι ολιγόωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο που θα οριστεί προσεχώς και είναι χωρίς οικονομική συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους. Περισσότερες πληροφορίες: κ. Δημητρακάκης K. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

 

Τα προγράμματα πιστοποίησης προβλέπεται να ανακοινωθούν στις αρχές Ιουνίου 2013, οπότε και θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων, ενώ η έναρξη της διεξαγωγής των προγραμμάτων πιστοποίησης τοποθετείται στα μέσα του ίδιου μήνα.
Για πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα, τις αιτήσεις συμμετοχής, τις σχετικές προθεσμίες κλπ., παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην Πύλη ενημέρωσης και Συνεργασίας Β' Επιπέδου:
http://b-epipedo2.cti.gr