Δημητρακάκης Κων/νος M. ed.

τ. Αναπληρωτής Δ/ντής Π.Ε. Φθιώτιδας - τ. Σχολικός Σύμβουλος - τ. Δ/ντής ΠΕΚ Λαμίας

  
  

Επιλογές

Υλικό ανά γνωστικό αντικείμενο

Γενικό υποστηρικτικό υλικό

Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα : ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των τύπων και των βαθμίδων της Εκπαίδευσης (εν ενεργεία, αναπληρωτές, απόφοιτους Tμημάτων Eκπαίδευσης) που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε συγκεκριμένες διαστάσεις του εκπαιδευτικού έργου στο σύγχρονο σχολείο, οι οποίες συνδέονται με τις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική. Το πρόγραμμα ακολουθεί υβριδικό μοντέλο υλοποίησης, το οποίο βασίζεται σε σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία. Συγκεκριμένα, η διάρκεια του προγράμματος είναι 9 μήνες (36 εβδομάδες), 500 ώρες (50 ώρες σύγχρονης και 450 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης). ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ NEOY ΚΥΚΛΟΥ: 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020 Για περισσότερες πληροφορίες, ο σύνδεσμος του προγράμματος είναι: https://kedivim.upatras.gr/e-learning/deducation/

 

Η Ι. Μ. Φθιώτιδος σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» δημιουργούν στη Λαμία ένα πρότυπο ζεστό σπίτι για τα παιδιά.

Περισσότερα...

 

Σας προωθούμε, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών», προσβάσιμο URL: https://nationaldigitalacademy.gov.gr/, με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών.