Δημητρακάκης Κων/νος M. ed.

Αναπληρωτής Δ/ντής Π.Ε. Φθιώτιδας - τ. Σχολικός Σύμβουλος - τ. Δ/ντής ΠΕΚ Λαμίας

  
  

Επιλογές

Υλικό ανά γνωστικό αντικείμενο

Γενικό υποστηρικτικό υλικό

 

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τη λειτουργι?α των Δημοτικω?ν Σχολει?ων για το σχολικο? ε?τος 2017-2018.

 

Περισσότερα...

 

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης το Προεδρικό Διάταγμα για τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων

 

Περισσότερα...

 

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017, σε επίπεδο σχολικής μονάδας και κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, γίνεται ο καθιερωμένος Αγιασμός και δίνονται οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.


Περισσότερα...

 

 

Εγκύκλιο για τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων τη νέα σχολική χρονιά 2015-16 εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, η οποία ορίζει τα εξής:


Περισσότερα...

 

 

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.

 

Περισσότερα...

 

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 11 του ν. 1966/1991 (Α΄ 147) το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προβαίνει σε μεταβολές σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης (ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς και μετατροπές) με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της χώρας.

 

Περισσότερα...

 

 

Εγκύκλιο για τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων τη νέα σχολική χρονιά 2014-15 εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, η οποία ορίζει τα εξής:


Περισσότερα...